Πρόεδρος Ερυθρού Αστέρα: «Έρχεται salary cap στη Euroleague»

Πρόεδρος Ερυθρού Αστέρα: «Έρχεται salary cap στη Euroleague»

Gazzetta team
Πρόεδρος Ερυθρού Αστέρα: «Έρχεται salary cap στη Euroleague»
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ερυθρού Αστέρα θα εφαρμοστεί το salary cap και στη Euroleague, βαδίζοντας στα χνάρια του ΝΒΑ.

Αλλαγές αναμένεται να υπάρξουν στη Euroleague η οποία θα ακολουθήσει το ΝΒΑ.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, οι διοργανωτές είπαν στις ομάδες να μην υπογράψουν τώρα τους παίκτες, αφού θα ανακοινωθεί πως θα έχουν salary cap!

Δηλαδή, δεν θα μπορούν να δίνουν πολλά υπέρογκα συμβόλαια και θα υπάρχει ένα συγκεκριμένο ανώτατο όριο στο μπάτζετ των ομάδων. Με αυτό θα προσπαθήσουν να μειώσουν τις αποστάσεις μεταξύ των ομάδων για να μην υπάρχει ανισορροπία.

«Θα ήθελα να σας πω ότι η Euroleague μας ενημέρωσε να σταματήσουμε να υπογράφουμε νέα συμβόλαια τώρα, καθώς ετοιμάζεται salary cap», είπε στον τηλεοπτικό σταθμό «B92».

Όσο για την πιθανότητα να συνεχιστεί η κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση στη Σερβία, υποστήριξε: «Η Euroleague ακόμα το εξετάζει, αλλά το Βελιγράδι έχει ακόμα σοβαρή υποψηφιότητα».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.