Σπανούλης: «Σκέτη ανατριχίλα με το τρόπαιο στα χέρια, εθισμένοι στις ανατροπές»

Gazzetta team
Σπανούλης: «Σκέτη ανατριχίλα με το τρόπαιο στα χέρια, εθισμένοι στις ανατροπές»
Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για την Euroleague που κατέκτησε ο Ολυμπιακός στην Πόλη κόντρα στην ΤΣΣΚΑ και στάθηκε στο ότι η ομάδα του είχε μάθει στις ανατροπές.

Στα «Νέα» και τον Βασίλη Σκουντή παραχώρησε συνέντευξη ο Βασίλης Σπανούλης και μίλησε για τις 2 σερί κούπες του Ολυμπιακού στη Euroleague και το τρόπαιο στην Πόλη, ενώ στάθηκε στον χαρακτήρα που έδειξαν οι Πειραιώτες.

«Εγώ έχω έξι παιδιά και τα αγαπώ όλα το ίδιο. Δεν βάζω κανένα πιο πάνω από τα υπόλοιπα και το ίδιο ισχύει με τις δύο μαζεμένες κούπες που σήκωσα τέτοιες μέρες σε Κωνσταντινούπολη και Λονδίνο. Το συναίσθημα εκείνης της στιγμής πάνω στο βάθρο και με το τρόπαιο στα χέρια είναι συγκλονιστικό. Σκέτη ανατριχίλα», ήταν τα λόγια του για τον τελικό με την ΤΣΣΚΑ.

«Ήμασταν εθισμένοι στις ανατροπές, αποτελούσαν βασικό συστατικό του DNA μας. Διαθέταμε τα κότσια, την μπασκετοσύνη και την αύρα και μπορούσαμε να γυρίσουμε οποιοδήποτε ματς. Είχαμε φιλτράρει την ομάδα και τους εαυτούς μας σε αυτή την διαδικασία της ανασυγκρότησης και της αντίδρασης στη διάρκεια ενός αγώνα. Μέσα στη σεζόν υπάρχουν πολλές διακυμάνσεις στις καταστάσεις και στα συναισθήματα. Είχαμε περάσει χαρές, λύπες, αγκαλίες, μαλώματα και ήμασταν ψημένοι σε όλες τις καταστάσεις. Ό,τι και αν συνέβαινε, δεν μας έπαιρνε από κάτω και αυτός ο αδάμαστος χαρακτήρας έγινε το υλικό για να χτιστεί το μεγαλείο της ομάδας».

Στο τέλος στάθηκε στο κόλπο του Ντούσαν Ίβκοβιτς στο ημίχρονο του ματς: «Μείναμε ψύχραιμοι, είχαμε άγνοια κινδύνου και έγινε ό,τι έγινε. Ο Ντούντα ήταν μανούλα σε αυτά τα τρικ, στα κόλπα, στο πως θα σου πειράξει το μυαλό και θα σου δώσει επιπλέον κίνητρο».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.