«Αν συνεχιστεί η Euroleague, οι ξένοι της Χίμκι θα επιστρέψουν»

«Αν συνεχιστεί η Euroleague, οι ξένοι της Χίμκι θα επιστρέψουν»

Gazzetta team
«Αν συνεχιστεί η Euroleague, οι ξένοι της Χίμκι θα επιστρέψουν»
Ο τζένεραλ μάνατζερ της Χίμκι, Πάβελ Αστάκχοφ, δήλωσε υπέρ της συνέχισης της Euroleague και στάθηκε στην επιστροφή των ξένων.

Ο Πάβελ Αστάκχοφ μίλησε στο «ria.ru» και είπε σχετικά:

«Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με την Euroleague, μέσω τηλεδιάσκεψης. Η Euroleague ενημερώνεται για την κατάσταση των χωρών, μέσω των ομάδων. Όλοι έχουμε παίκτες σε καραντίνα, που προπονούνται στα σπίτια τους. Εάν η σεζόν συνεχιστεί, τότε όλοι θα επιστρέψουν. Αλλά, δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο πως θα γίνει αυτό, καθώς η είσοδος των αλλοδαπών στη Ρωσία απαγορεύεται μέχρι νεωτέρας.

Φυσικά και μας λείπει το μπάσκετ, εδώ και καιρό. Εάν οι αρμόδιες αρχές το επιτρέψουν και η Euroleague, μπορεί να συνεχιστεί, τότε με μεγάλη χαρά θα θέλαμε να συνεχίσουμε τη σεζόν. Φυσικά, αυτή την στιγμή η κατάσταση είναι δύσκολη και δεν μπορεί κανείς να κάνει κάποια πρόβλεψη. Όλη η κατάσταση είναι δύσκολη, καθώς σε πολλές χώρες υπάρχουν ακόμη αυστηρά μέτρα. Επίσης, υπάρχει και το πρόβλημα των Αμερικανών, οι οποίοι θα είναι δύσκολο να αναχωρήσουν από τις ΗΠΑ. Γενικά είναι δύσκολο να σκεφτούμε το οτιδήποτε τώρα».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.