Ζέρβας: «Σημαντικό για την οικονομία της Θεσσαλονίκης το Final 8 της EuroLeague»

Gazzetta team
Ζέρβας: «Σημαντικό για την οικονομία της Θεσσαλονίκης το Final 8 της EuroLeague»
Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας επανέλαβε την πρόθεση για την ανάληψη της διεξαγωγής της τελικής φάσης της EuroLeague, κάνοντας ειδική αναφορά στα οικονομικά οφέλη που θα προκύψουν.

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας ανέλυσε το πλάνο σε ό,τι αφορά την πιθανότητα διεξαγωγής της τελικής φάσης της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Οι αγώνες προγραμματίζονται να γίνουν στα τέλη Ιουνίου και καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιουλίου. Εννοείται πως τα παιχνίδια θα είναι κεκλεισμένων των θυρών. Επειδή θα είναι πολλές ομάδες και πολλά μέλη αποστολής, μιλάμε για 700 ανθρώπους και πάνω από 15 χιλιάδες διανυκτερεύσεις, είναι σημαντικό για την οικονομία της πόλης και της χώρας.

Γίνεται συζήτηση για τα πρωτόκολλα και να υπάρχουν κάποια πιστοποιητικά από πριν, διότι δεν γίνεται να φέρεις αθλητές τέτοιου επιπέδου και να τους έχεις 14 μέρες σε καραντίνα. Είναι μια δυναμική κατάσταση αυτή που ζούμε και πιστεύω ότι όλα αυτά θα διευθετηθούν στην πορεία».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.