«Το Βελιγράδι μπορεί να διοργανώσει την EuroLeague»

Gazzetta team
«Το Βελιγράδι μπορεί να διοργανώσει την EuroLeague»
Ο Υπουργός Νεότητας και Αθλητισμού της Σερβίας, Βάνια Ούντοβιτς εξήγησε ότι η χώρα του έχει την ικανότητα και τις δυνατότητες για να διοργανώσει την τελική φάση της EuroLeague.

Η Σερβία υποστηρίζει σε κάθε ευκαιρία την υποψηφιότητα της για την ανάληψη της διεξαγωγής της τελικής φάσης της EuroLeague.

Το επανέλαβε εκ νέου ο Βάνια Ούντοβιτς, μιλώντας στο τηλεοπτικό πρόγραμμα TV Prva:

«Τα προηγούμενα πέντε χρόνια οργανώσαμε το Ευρωμπάσκετ Γυναικών, ένα Προολυμπιακό τουρνουά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 κι εσχάτως το αντίστοιχο των Γυναικών, έχοντας στη διάθεση μας ελάχιστο χρόνο από τη στιγμή που η FIBA πήρε τη διοργάνωση από την Κίνα και την ανέθεσε σε εμάς. Αποδείξαμε ότι έχουμε την ικανότητα και τις δυνατότητες για να πετύχουμε. Δείξαμε στην παγκόσμια κοινότητα ότι λειτουργούμε με βάση υψηλά κριτήρια. Νομίζω πως είναι καλό για τη Σερβία να αναλαμβάνει αθλητικές διοργανώσεις, ανοίγοντας τις πόρτες της Σερβίας και προωθώντας τη χώρα μας. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε»!

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.