Ο Μιζράχι έστειλε επιστολή στους φιλάθλους της Μακάμπι

Ο Μιζράχι έστειλε επιστολή στους φιλάθλους της Μακάμπι

Ο Μιζράχι έστειλε επιστολή στους φιλάθλους της Μακάμπι
Ο ισχυρός άνδρας της Μακάμπι Τελ Αβίβ ενημέρωσε τους φίλους της ομάδα για τα δρώμενα μέσω ανοικτής επιστολής.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου θέλησε να επικοινωνήσει με τον κόσμο της.

Ο Σιμόν Μιζράχι με ανοικτή επιστολή ουσιαστικά ενημέρωσε τους φιλάθλους της Μακάμπι Τελ Αβίβ για όσα συμβαίνουν και για την φιλοσοφία της ομάδας στην πανδημία.

Αναλυτικά η επιστολή ανέφερε:

«Αγαπητοί φίλαθλοι,

Ως αυτοί που μας συνοδεύουν πιστά εδώ και δεκαετίες, ξέρετε πόσο ήμασταν και είμαστε πάντα αποφασισμένοι να κάνουμε ό, τι μπορούμε και ακόμη περισσότερο, ώστε η ομάδα να έχει συνέχεια όλα αυτά τα χρόνια.

Αυτό συνέβη στον πόλεμο Γιομ Κιπούρ, στον πρώτο και δεύτερο πόλεμο του Λιβάνου, στον πρώτο και τον δεύτερο πόλεμο του Κόλπου, και το 2004, όταν παρά τη συνέχεια των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Ισραήλ, κάναμε τα πάντα για να διατηρήσουμε το Final Four της Euroleagueστο Τελ Αβίβ και να μην μετακομίσει στη Μόσχα. Έτσι ήταν κι αυτή τη σεζόν, όταν δεν ήμασταν ήσυχοι και ενεργήσαμε μέχρι την τελευταία στιγμή για να συνεχιστούν οι αγώνες σε Ισραηλινή Λίγκα και Euroleague, πάντα μέσω των κανονισμών.

Περιττό να πούμε για τα χρήματα που επενδύσαμε αυτή τη σεζόν για να δημιουργηθεί ένα ελκυστικό ρόστερ και τεχνικό τιμ, κάτι που έκανε την ομάδα μας εξαιρετική και μας έφερε στην κορυφή του πρωταθλήματος και στη διασφάλιση της πρόκρισης στα playoffs της Euroleague. Όλα αυτά μέχρι δυστυχώς το σημείο όπου έπρεπε να σταματήσουμε να παίζουμε λόγω της κρίσης του κορωνοϊού.

Αφού ξέσπασε η κρίση, σε όλες τις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν υπό το Συμβούλιο του πρωταθλήματος, υπογραμμίζαμε συνεχώς την επιθυμία μας για συνέχιση των αγώνων. Μαζί με μεγάλο αριθμό ομάδων της λίγκας, επιδιώξαμε να διευκρινίσουμε και να εξετάσουμε ορισμένα ζητήματα.

Η υγεία των παικτών, οι επιλογές πτήσης και η επιστροφή των παικτών που βρίσκονται στο εξωτερικό, η απαιτούμενη περίοδος απομόνωσης, ο τόπος απομόνωσης, αλλά και η απαιτούμενη προετοιμασία των παικτών για λίγες εβδομάδες για την πρόληψη τραυματισμών και τραυματισμών μετά από δύο μήνες χωρίς προπόνηση και παιχνίδια ζητήθηκαν από τις ομάδες. Αυτό έγινε για να ελεγχθεί πώς οι παίκτες θα επιστρέψουν για να γίνουν αγώνες χωρίς κοινό και να δημιουργηθεί η κατάλληλη συνθήκη για να διεξαχθούν παιχνίδια.

Επιπλέον, επιδιώξαμε να αποφευχθεί η κατάρρευση των ομάδων μέσω κρατικών επιχορηγήσεων, λόγω της τεράστιας οικονομικής ζημιάς που τους προκαλείται λόγω της κρίσης και όλα αυτά όταν επαναλαμβάνουμε και τονίζουμε ότι βαδίζουμε για σειρά αγώνων.

Θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό, τι μπορούμε, εντός των υφιστάμενων ορίων, για να επανατοποθετήσουμε την αγαπημένη μας ομάδα, ενώ περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι η απόφαση της Euroleague σχετικά με τη συνέχιση των αγώνων.

Ήταν σημαντικό για εμάς να σας γνωστοποιήσουμε τα γεγονότα και να ελπίζουμε να σας δούμε σύντομα στο γήπεδο.

Σιμόν Μιζράχι, Πρόεδρος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.