Μίτσιτς: «Δεν μου αρκεί απλά να βρεθώ στο ΝΒΑ, θέλω να παίζω»

Μίτσιτς: «Δεν μου αρκεί απλά να βρεθώ στο ΝΒΑ, θέλω να παίζω»

Gazzetta team
Μίτσιτς: «Δεν μου αρκεί απλά να βρεθώ στο ΝΒΑ, θέλω να παίζω»
O Bασίλιε Μίτσιτς μίλησε για το ενδεχόμενο να πάει κάποια στιγμή στο ΝΒΑ, ενώ πήρε θέση για το αν θα πρέπει να διακοπεί οριστικά η σεζόν στη Euroleague.

Για το ΝΒΑ και τη Euroleague μίλησε σε Μέσο της Λιθουανίας ο Βασίλιε Μίτσιτς.

Για το ΝΒΑ και την πιθανότητα να βρεθεί εκεί κάποια στιγμή: «Μιλάω μόνο μαζί του για το ΝΒΑ. Τον ρωτώ διάφορα Ξέρω ότι του αρέσει και θα ήθελε να επιστρέψει. Αλλά ξέρει ότι είναι σημαντικό να είσαι χαρούμενος. Αυτό θέλω και εγώ. Σίγουρα, δεν υπάρχουν εγγυήσεις για το πού θα είσαι χαρούμενος. Αλλά ο Λάρκιν είναι καλά τώρα τους... σκοτώνει όλους. Έτσι νιώθω και εγώ και σίγουρα δεν θα το ξεχάσω όταν πάρω την απόφαση για το ΝΒΑ. Θέλω να είμαι σε μία ομάδα και να παίζω, δεν μου αρκεί να είμαι απλά στο ΝΒΑ. Δεν θα με έκανε χαρούμενο κάτι τέτοιο».

Για την Euroleague: «Είμαι ο τύπος που θα ήμουν εντάξει αν υπήρχε οριστική διακοπή. Αν όμως έχουμε μία πιθανότητα να παίξουμε, θα είμαι έτοιμος και χαρούμενος να παίξω. Μου αρέσει το μπάσκετ, θέλω να βρίσκομαι στο παρκέ. Δεν θα μου ήταν δύσκολο να επιστρέψω».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.