Αντιδήμαρχος Βελιγραδίου: «Μπορούμε να διοργανώσουμε την Euroleague»

Αντιδήμαρχος Βελιγραδίου: «Μπορούμε να διοργανώσουμε την Euroleague»
Το Βελιγράδι επιμένει να ζητά τη συνέχεια της φετινής Euroleague.

Ο αντιδήμαρχος του Βελιγραδίου, Γκόραν Βέσιτς, είπε στην σέρβικη ιστοσελίδα «Mozzartsport» για το σχέδιο που έχουν να φιλοξενήσουν τη συνέχεια της φετινής Euroleague.

Ο Βέσιτς ανέφερε πως, «Δεν ξέρω ποιες είναι οι πιθανότητες να γίνει επανέναρξη της Euroleague και ούτε μπορώ να προβλέψω κάτι. Αυτό που θα πω είναι ότι το Βελιγράδι μπορεί να διοργανώσει τα επόμενα παιχνίδια. Με την υποστήριξη του προέδρου της χώρας και του πρωθυπουργού θα υπάρχουν όλα τα απαραίτητα μέτρα. Τόσο στη μεταφορά των ομάδων όσο και στα απαραίτητα ιατρικά τεστ.

Θα υπογραφεί και ιατρικό πρωτόκολλο μεταξύ του δικού μας υπουργείου υγείας και των χωρών των ομάδων που θα έρθουν για τη διοργάνωση ώστε να είναι ενήμεροι όλοι για τα ιατρικά τεστ. Μιλήσαμε και με ξενοδοχεία που έχουν κάνει μοναδικές προσφορές ενώ ειδοποιήσαμε σχετικά και την Euroleague.

Σεβόμαστε τις πόλεις που θέλουν τη διοργάνωση κι οι οποίες είναι μεγαλύτερες και πιο πλούσιες. Όμως θέλουμε και εμείς το ίδιο και έχουμε τους λόγους μας. Μιλάμε για 17 ομάδες οι οποίες θα πρέπει να έρθουν εδώ 15 μέρες πριν από τις 4 Ιουλίου και να μπουν στη δική τους καραντίνα.

Οπότε μιλάμε για περίπου 40 μέρες όπου θα βρεθούν 3-4 χιλιάδες άνθρωποι στο Βελιγράδι. Παίκτες, προπονητές, μάνατζερ, σκάουτερ, σπόνσορες και δημοσιογράφοι. Θα δείξουμε ότι είμαστε ο ασφαλέστερος προορισμός για όλους».