Ζέρβας: «Η Θεσσαλονίκη μπορεί να φιλοξενήσει την Euroleague»

Gazzetta team
Ζέρβας: «Η Θεσσαλονίκη μπορεί να φιλοξενήσει την Euroleague»
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης επιβεβαίωσε πως ζήτησε να φιλοξενήσει τη συνέχεια της φετινής στην Euroleague.

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας φιλοξενήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του «OPEN» και αναφέρθηκε στην προοπτική της συνέχειας της σεζόν της Euroleague στη Θεσσαλονίκη.

Ο δήμαρχος της πόλης ανέφερε πως: «Εκδηλώσαμε ενδιαφέρον από τις 20 Απριλίου, μόλις μάθαμε πως υπάρχει τέτοια πρόθεση. Έχει γίνει ανταλλαγή επιστολών, όλων αυτών των στοιχείων, των χαρακτηριστικών. Χρειάζονται περίπου 15.000 διανυκτερεύσεις και δύο γήπεδα. Η Θεσσαλονίκη μπορεί να τα προσφέρει όλα αυτά. Πραγματικά, θα είναι σημαντικό να γίνει στην πόλη, στο πλαίσιο και της εξωστρέφειας, αλλά και της διεκδίκησης πολύ σημαντικών εκδηλώσεων.

Περίπου τέλη Ιουνίου θα ξεκινήσει αυτός ο σημαντικός θεσμός που θα κρατήσει πάνω από ένα μήνα και θέλουμε να είμαστε καθ' όλα έτοιμοι. Θα γίνει αφού εξασφαλιστούν όλοι οι κανόνες από την Euroleague. Ζητούνται μονόκλινα δωμάτια. Οι διοργανωτές και εμείς θα έχουμε τηρήσει όλα τα μέτρα για να μην υπάρχει ο παραμικρός κίνδυνος

Όλα είναι με συγκεκριμένες προδιαγραφές για τετράστερα και πεντάστερα ξενοδοχεία, καθώς και για τις μετακινήσεις τους. Μέχρι τις 24/05, δηλαδή μέχρι τα τέλη αυτού του μήνα θα έχουμε την τελική επιλογή από την Euroleague».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.