Μπερτομέου: «Αν υπάρχουν εγγυήσεις για την υγεία, η σεζόν θα συνεχιστεί»

Gazzetta team
Μπερτομέου: «Αν υπάρχουν εγγυήσεις για την υγεία, η σεζόν θα συνεχιστεί»
Ο Τζόρντι Μπερτομέου μιλώντας σε ρωσικό Μέσο υπογράμμισε ότι στόχος είναι να συνεχιστεί και να τελειώσει η σεζόν στην EuroLeague, αρκεί να υπάρχουν οι κατάλληλες εγγυήσεις για την υγεία όλων.

Ο πρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής της EuroLeague Basketball σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «sports.ru» μίλησε για το μέλλον της διοργάνωσης και το αν υπάρχει πιθανότητα να συνεχιστεί η σεζόν.

«Αυτή τη στιγμή δεν είναι υπέρ μας οι πιθανότητες να τελειώσει η σεζόν. Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν μόνο αν υπάρξουν εγγυήσεις για την ασφάλεια και την υγεία όλων των συμμετεχόντων και οι αρμόδιες αρχές ανάψουν το πράσινο φως. Επίσης υπάρχουν συζητήσεις με την ELPA για την επέκταση των συμφωνιών στα συμβόλαια έως τις 31 Ιουλίου 2020 ώστε να μπορέσουμε να τελειώσουμε τη σεζόν μέσα στον Ιούλιο. Είναι 100% σίγουρο ότι θέλουμε να τελειώσουμε τη χρονιά και είναι υποχρέωσή μας να το κάνουμε. Τόσο για τους εταίρους ,όσο και για τους φιλάθλους» είπε μεταξύ άλλων ο Τζόρντι Μπερτομέου.

«Δεν πρόκειται ωστόσο να ρισκάρουμε την υγεία των παικτών, των προπονητών, των φιλάθλων, των διαιτητών και όλων όσων εργάζονται στα γήπεδα. Γι' αυτό και η σεζόν θα συνεχιστεί μόνο εάν και εφόσον υπάρξουν οι κατάλληλες και απαραίτητες εγγυήσεις για την υγεία».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.