Χάινς: «Δεν είμαι σίγουρος αν γυρίσω ποτέ στον Ολυμπιακό, αλλά ένα κομμάτι μου θα είναι ερυθρόλευκο» (pic)

Gazzetta team
Χάινς: «Δεν είμαι σίγουρος αν γυρίσω ποτέ στον Ολυμπιακό, αλλά ένα κομμάτι μου θα είναι ερυθρόλευκο» (pic)
Ο Κάιλ Χάινς νοστάλγησε τις μέρες του στον Ολυμπιακό και στάθηκε στις σχέσεις ζωής που έκανε με τους συμπαίκτες του και τον κόσμο της ομάδας.

Ο έμπειρος σέντερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και μέλος της καλύτερης ομάδας της δεκαετίας όπως ψηφίστηκε στην EuroLeague, με μια ανάρτηση στο Instagram, θυμήθηκε τις μέρες του στον Ολυμπιακό.

«Μπορεί να πέρασε μόλις δύο χρόνια στον Ολυμπιακό αλλά θα έχω αναμνήσεις ζωής που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Οι περισσότεροι θυμούνται τους τίτλους και το πρωτάθλημα, αλλά το πιο σημαντικό για μένα είναι οι αναμνήσεις, οι εμπειρίες και οι σχέσεις που θα μείνουν για μια ζωή. Οι συμπαίκτες μου που έγιναν αδέρφια μου. Οι φίλαθλοι που έγιναν οικογένειά μου. Η Ελλάδα ως χώρα έγινε σπίτι μου. Αυτά είναι που θα θυμάμαι για πάντα. Δεν είμαι σίγουρος για το αν θα επιστρέψω ποτέ στον Ολυμπιακό (γι' αυτούς που με ρωτάνε) αλλά ένα μεγάλο κομμάτι του εαυτού μου θα είναι ερυθρόλευκο» ανέφερε ο Χάινς.

Olympiacos Throwbacks I only spend two years in Athens with Olympiacos, but I have a lifetime of memories that I will never forget. Some many more pictures and stories I could share. People will remember the titles and the championship, but for me, more important than that is the memories, the experiences, and the relationship that will last forever. My teammates, who became my brothers. The fans who became my family. Greece as a country that became like home. That is what I will always remember. I’m not sure if I will ever come back to Olympiacos (for those that always ask), but a big part of me will always be .

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyle Hines (@sirhines42) στις