Αβντίγια: «Βλέπω πως ήμουν πριν 2 χρόνια και γελάω» (vid)

Αβντίγια: «Βλέπω πως ήμουν πριν 2 χρόνια και γελάω» (vid)

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Αβντίγια: «Βλέπω πως ήμουν πριν 2 χρόνια και γελάω» (vid)
Ο νεαρός διεθνής της Μακάμπι Τελ Αβίβ πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν μέχρι τώρα.

Ο νεαρός γκαρντ της Μακάμπι Τελ Αβίβ δήλωσε συμμετοχή στο φετινό NBA ντραφτ και αναμένεται να επιλεχθεί αρκετά ψηλά.

Ο Ντένι Αβτνίγια δικαίωσε τον Γιάννη Σφαιρόπουλο για τον χρόνο συμμετοχής που του έδωσε και ο νεαρός αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο στο τελευταίο «Focus On» της Euroleague.

Αναλυτικά όσοι μίλησαν…

Αβντίγια: Θέλω να βελτιώνομαι συνέχεια. Βλέπω βίντεο με τον εαυτό μου πριν δύο χρόνια και γελάω. Φαίνεται πόσο καλά τα έχω πάει μέχρι τώρα.

Δίνω πάντα το 100%, παλεύω σε κάθε φάση και προσπαθώ πάντα για το καλύτερο. Εχω αυτοπεποίθηση η οποία καλύπτει την απειρία μου.

Στην φετινή Euroleague έμαθα πως δεν είναι εύκολο να παίξεις, πως δεν είναι εύκολο να αγωνιστείς με τον δικό σου τρόπο. Η παρουσία του κόσμου, η πίεση από τον προπονητή και τους συμπαίκτες σου. Υπάρχει ένας δρόμος για τον καθένα. Δεν ξέρεις που θα σε οδηγήσει κι εξαρτάται από τη συγκέντρωση και την σκληρή δουλειά.

Ουίλμπεκιν: Μπορώ να διακρίνω τεράστια βελτίωση στο παιχνίδι του και όσο περισσότερο χρόνο συμμετοχής έχει τόσο καλύτερος θα γίνεται.

Χάντερ: Ο Αβντίγια διαθέτει αθλητικότητα, μπορεί να πηδήξει ψηλά. Δουλεύει καθημερινά και το μέλλον του εξαρτάται από αυτόν.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.