Αβντίγια: «Βλέπω πως ήμουν πριν 2 χρόνια και γελάω» (vid)

Αβντίγια: «Βλέπω πως ήμουν πριν 2 χρόνια και γελάω» (vid)

Αβντίγια: «Βλέπω πως ήμουν πριν 2 χρόνια και γελάω» (vid)
Ο νεαρός διεθνής της Μακάμπι Τελ Αβίβ πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν μέχρι τώρα.

Ο νεαρός γκαρντ της Μακάμπι Τελ Αβίβ δήλωσε συμμετοχή στο φετινό NBA ντραφτ και αναμένεται να επιλεχθεί αρκετά ψηλά.

Ο Ντένι Αβτνίγια δικαίωσε τον Γιάννη Σφαιρόπουλο για τον χρόνο συμμετοχής που του έδωσε και ο νεαρός αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο στο τελευταίο «Focus On» της Euroleague.

Αναλυτικά όσοι μίλησαν…

Αβντίγια: Θέλω να βελτιώνομαι συνέχεια. Βλέπω βίντεο με τον εαυτό μου πριν δύο χρόνια και γελάω. Φαίνεται πόσο καλά τα έχω πάει μέχρι τώρα.

Δίνω πάντα το 100%, παλεύω σε κάθε φάση και προσπαθώ πάντα για το καλύτερο. Εχω αυτοπεποίθηση η οποία καλύπτει την απειρία μου.

Στην φετινή Euroleague έμαθα πως δεν είναι εύκολο να παίξεις, πως δεν είναι εύκολο να αγωνιστείς με τον δικό σου τρόπο. Η παρουσία του κόσμου, η πίεση από τον προπονητή και τους συμπαίκτες σου. Υπάρχει ένας δρόμος για τον καθένα. Δεν ξέρεις που θα σε οδηγήσει κι εξαρτάται από τη συγκέντρωση και την σκληρή δουλειά.

Ουίλμπεκιν: Μπορώ να διακρίνω τεράστια βελτίωση στο παιχνίδι του και όσο περισσότερο χρόνο συμμετοχής έχει τόσο καλύτερος θα γίνεται.

Χάντερ: Ο Αβντίγια διαθέτει αθλητικότητα, μπορεί να πηδήξει ψηλά. Δουλεύει καθημερινά και το μέλλον του εξαρτάται από αυτόν.