Πρίντεζης στο Instagram του gazzetta: «Θα ήθελα να ξαναπαίξω με τον Σλούκα» (vid)

Πρίντεζης στο Instagram του gazzetta: «Θα ήθελα να ξαναπαίξω με τον Σλούκα» (vid)

Πρίντεζης στο Instagram του gazzetta: «Θα ήθελα να ξαναπαίξω με τον Σλούκα» (vid)
Ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν απολαυστικός στο Instagram live του gazzetta.gr. Δείτε όλα όσα ενδιαφέροντα είπε για μπάσκετ, Ολυμπιακό, καραντίνα και... last dance!

Ο Γιώργος Πρίντεζης λίγες ώρες μετά την ανάδειξή του στην κορυφαία ομάδα της δεκαετίας στην Euroleague φιλοξενήθηκε στο Instagram του gazzetta.gr.

Θα ήταν λάθος να την χαρακτηρίζαμε συνέντευξη. Περισσότερο σε χαλαρή κουβέντα έφερνε με τον Έλληνα φόργουορντ να μιλάει για διάφορα θέματα.

Μερικές από τις ατάκες του...

Για την καραντίνα: Δεν θα έπρεπε να μιλάω εγώ για αυτό το θέμα. Ζω σε ένα μεγάλο σπίτι με ανέσεις και θα είναι σαν να κοροϊδεύω τον απλό κόσμο αν παραπονεθώ εγώ για την καραντίνα.

Για την ανάδειξή του στην ομάδα της δεκαετίας της Euroleague: Σίγουρα είναι πολύ ωραίο και σημαντικό, αλλά δεν το γιόρτασα. Αφενός λόγω καραντίνας αφετέρου γιατί ακόμη παίζω. Ίσως να το αντιληφθώ καλύτερα όταν σταματήσω το μπάσκετ και θα ξεκινήσω να αναπολώ τις στιγμές.

Για το «Last Dance»: Δεν το είδα. Γενικά στην καραντίνα δεν πολυβλέπω τηλεόραση. Ζήτημα να έχω δει 2-3 ταινίες. Σίγουρα θα το δω πάντως. Μακάρι να έπαιζα κι εγώ σε εκείνο το παιχνίδι.

Για το αν αυτός μαζί με τον Σπανούλη είναι οι Τζόρνταν και Πίπεν του Ολυμπιακού: Ειναι συνδυασμός πραγμάτων. Δεν είναι μόνο ο Μπίλης. Υπήρχαν κι άλλοι παίκτες όπως ο Παπανικολάου στο «3» που μας ένωνε. Εχω ωφεληθεί αφάνταστα από τη συνεργασία μου με τον Βασίλη. Θα ήμουν μπούφος αν δεν το παραδεχόμουν.

Για το αν θα μείνει στον Ολυμπιακό: Δεν έχω βρει λόγο να φύγω τόσα χρόνια. Μακάρι να συνεχίσω. Ακόμη δεν έχω μιλήσει με την ομάδα για του χρόνου.

Για το αν μετάνιωσε που δεν έπαιξε στο ΝBA: Είχα δύο ευκαιρίες. Το 2009 με τους Ράπτορς δεν ένιωθα έτοιμος, ίσως ήταν και λάθος όμως. Το 2012 με τους Νικς. Προτίμησα να μείνω στον Ολυμπιακό γιατί είχαμε καλή ομάδα και πολύ καλή παρέα.

Για την ημέρα του ντραφτ: Δεν είχα ιδέα, δεν είχα ενημέρωση. Πήγα χαλαρός με τζιν κι ένα μπλουζάκι λες και πήγα για καφέ. Ξαφνικά μου λένε ότι επιλέχθηκε και με ρώτησαν για κοστούμι.

Ετρεξα έξω κι αγόρασα ένα, αλλά στην επιστροφή είχε κίνηση. Δε μπορούσα να γυρίσω. Πήρα Κινέζο ποδηλάτη και πρόλαβα. Ο Ντουράντ έσκασε με λιμουζίνα κι εγώ με Κινέζο ποδηλάτη

Για το γεγονός ότι είναι πρότυπο ως προς τον χαρακτήρα του και όχι μόνο ως προς την καριέρα του: Με τιμάει πάρα πολύ. Το κάθε παιδί έχει το δικό του χαρακτήρα.

Για το γεγονός πως οι οπαδοί του Παναθηναϊκού τον σέβονται και τον συμπαθούν: Είμαι πολλά χρόνια κι έχω ταυτιστεί. Και με μένα παλιά έβριζαν, αλλά πλέον έχουν βαρεθεί να με βρίζουν. Έχει λείψει στον κόσμο το συναισθηματικό δέσιμο με μία ομάδα.

Για την απόφασή του να αγωνιστεί την μέρα που «έχασε» τον πατέρα του: Ήμουν στο ξενοδοχείο και με ξύπνησε η μάνα μου. Αμέσως κατάλαβα. Ο Σφαιρόπουλος, ο Τόμιτς, όλοι οι συμπαίκτες μου στάθηκαν δίπλα μου. Μου είπαν να μην παίξω. Όταν κρίνεται ένας τίτλος, δέκα μήνες σε ένα ματς δεν λείπεις. Ήμουν πολύ τυχερός που στάθηκε δίπλα μου η ομάδα. Κι η ομάδα είναι οικογένειά μου. Μην το ξεχνάμε αυτό.

Για τον Μπαρτζώκα: Μας βελτίωσε πάρα πολύ. Επίθεση κι άμυνα. Παίξαμε καλύτερο μπάσκετ από όταν ήρθε. Τον ξέρουμε και μα ξέρει. Είναι πολύ διαφορετικός πλέον.

Για το αν θα έπαιζε στην Α2: Φυσικά και θα έπαιζα. Το έχω ήδη πει στον Μπαφέ. Αν χρειαστεί. Δεν είναι προσβολή. Μια χαρά είναι. Μπάσκετ να παίζεις. Μακάρι να συνεχιστεί αυτή η διαδικασία.

Για το γύρισμα με τον Ντόναλντ Ντακ: Δεν μπορούσα να σταματήσω να γελάω. Είχα τον Κατσίκη απέναντι μου και μας είχε πιάσει νευρικό. Και πόσα κόπηκαν... Μας πήρε πάνω από 20 λεπτά.

Ποιον παίκτη από τα 90s θα ήθελες για συμπαίκτη: Είχε πολλούς παικταράδες. Με Ρίβερς και Τόμιτς έπαιξα. Θα έλεγε Μπέρι και Τάρπλεϊ, αλλά θα μου έτρωγαν χρόνο συμμετοχής. Θα πάω με τον Έντι Τζόνσον.

Με ποιον πρώην συμπαίκτη σου θα ήθελες να παίξεις μαζί ξανά: Εύκολο. Με τον Σλούκα θέλω να ξαναπαίξω πολύ. Μακάρι να γίνει.

Στο Προολυμπιακό θα παίξεις του χρόνου: Αν είμαι υγιής και με θέλει η ομάδα φυσικά. Μην αναλωθούμε στο θέμα της επιστολής. Δεν θα ήθελα να επεκταθώ.

Για το ότι είναι 3ος σκόρερ στην ιστορία της Euroleague: Θα τον περνούσα για ψυχοπαθή όποιον το έλεγε. Δεν είμαι και σκόρερ να βάζω τα τρίποντα πέντε πέντε. Έχω φάει πολλές αγκωνιές για να μπουν αυτοί οι πόντοι. Δεν το περίμενα.

Για την καθημερινότητά του: Όταν ξυπνήσει η κόρη μου την αναλαμβάνει η μάνα της. Δε χαλάω τον ύπνο μου. Μετά θα παίξω με την μικρή, θα κάνω γυμναστική. Θα πάω για χαλαρό τρέξιμο. Διαβάζω βιβλία για την διατροφή. Πλέον συμβουλεύω τον Γκατζούλη. Ακόμη και το καλοκαίρι καθημερινά τρέχω. Καθαρίζει το μυαλό μου και χρειάζεται για το σώμα μου.

Δείτε όλη την κουβέντα!