Μπάγερν: Μείωση 30% στους μισθούς των παικτών!

Μπάγερν: Μείωση 30% στους μισθούς των παικτών!

Gazzetta team
Μπάγερν: Μείωση 30% στους μισθούς των παικτών!
Οι παίκτες της Μπάγερν συμφώνησαν να πέσει «ψαλίδι» ύψους 30% στους μισθούς τους μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η πανδημία του κορονοϊού που είχε ως αποτέλεσμα την «παύση» όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων, επηρέασε και το οικονομικό κομμάτι των ομάδων.

Αυτή τη φορά πήρε σειρά η Μπάγερν να ανακοινώσει μείωση ύψους 30% στους μισθούς των παικτών της ομάδας: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα, η οποία συνέβαλε πολύτιμα με την μείωση της τάξεως του 30%. Μας δίνει την ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε αυτήν την τεράστια οικονομική πρόκληση και επίσης σημαίνει ότι μπορούμε να αντισταθμίσουμε τυχόν χαμένους μισθούς για το προσωπικό μας. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους υπαλλήλους μας, συμπεριλαμβανομένου του διοικητικού συμβουλίου, που επέδειξαν συλλογική αλληλεγγύη και κατανόηση για την κατάσταση από την αρχή» σχολίασε ο GM της Μπάγερν, Μάρκο Πέσιτς.

Από την πλευρά του, ο αρχηγός Ντανίλο Μπάρτελ, είπε: «Η ομάδα πραγματοποίησε συνομιλίες με τον Μάρκο Πέσιτς και τον αθλητικό διευθυντή Ντανιέλε Μπεέσι. Φυσικά, δεν ήταν εύκολη απόφαση για κανέναν από εμάς, αλλά κάθε μέρος της κοινωνίας πρέπει να δείξει αλληλεγγύη αυτή τη στιγμή. Και αυτό ισχύει και για εμάς».

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!