Ιβάνοβιτς: «Η Μπασκόνια είναι η οικογένειά μου» (vid)

Ιβάνοβιτς: «Η Μπασκόνια είναι η οικογένειά μου» (vid)

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Ιβάνοβιτς: «Η Μπασκόνια είναι η οικογένειά μου» (vid)
Η Euroleague επικεντρώθηκε στον Ντούσκο Ιβάνοβιτς και την επιστροφή του στην Μπασκόνια.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς επέστρεψε στη μέση της σεζόν στην αγαπημένη του Βιτόρια για να βοηθήσει στην ανάκαμψη της Μπασκόνια.

Ο προπονητής των Βάσκων ήταν ο πρωταγωνιστής στο πρόσφατο «Focus On» της Euroleague.

Αναλυτικά όσα ακούστηκαν…

Ιβάνοβιτς: «Είναι η ομάδα μου. Πέρασαν 10 χρόνια αλλά αισθάνομαι πως γύρισα σπίτι μου. Δεν εννοώ μόνο την ομάδα, αλλά και την πόλη.

Η απόφασή μου ήταν εύκολο γιατί αγαπώ αυτή την ομάδα και πιστεύω πως μπορώ να την βοηθήσω. Την πρώτη φορά που ήρθα στην Μπασκόνια ήταν μικρός σύλλογος, τώρα είναι τεράστιος. Τώρα είναι ομάδα υψηλού επιπέδου στην Euroleague.

Θέλω να εκπληρώσω τόσο τις δικές μου όσο και τις φιλοδοξίες της ομάδας. Δεν θα είναι εύκολο».

Σενγκέλια: «Μας άλλαξε την νοοτροπία και την ψυχολογία. Όταν ήρθε είχαμε χάσει αρκετά ματς και όταν ήρθε μας πρόσφερε πολλά με την εμπειρία του».

Σιλντς: «Γνωρίζει πολύ καλά το παιχνίδι, είναι πολλά χρόνια σε αυτό το επίπεδο και ξέρει να σου διδάσκει όσα χρειάζονται. Όχι μόνο εγώ, αλλά όλοι στην ομάδα μάθαμε αρκετά από αυτόν».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.