Ατζέντης Σβεντ: «Τρεις ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον»

Ατζέντης Σβεντ: «Τρεις ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Ατζέντης Σβεντ: «Τρεις ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον»
Ο ηγέτης της Χίμκι έχει ομάδες που τον θέλουν όπως ανέφερε ο εκπρόσωπός του.

Ο Όμπραντ Φίμιτς μίλησε στην ιστοσελίδα «Izvestia» και έβαλε... φωτιά στην Χίμκι.

Ο ατζέντης του Σβεντ ανέφερε πως, «Για μένα, ο Σβεντ είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη κι αυτή ήταν η κορυφαία σεζόν της καριέρας του. Έχουμε κάνει κάποιες αρχικές συζητήσεις με την Χίμκι για την επέκταση του συμβολαίου του και θα τις συνεχίσουμε όταν ληφθεί οριστική απόφαση για το μέλλον της Euroleague φέτος.

Έχει έντονο ενδιαφέρον από τρεις ομάδες της Euroleague, που μπορούν να καλύψουν τις οικονομικές του απαιτήσεις. Σίγουρα, όμως, θα ακούσουμε την πρόταση της νυν ομάδας του, όπου νιώθει άνετα και είναι ο αγαπημένος του κοινού».

Το θέμα είναι αν πρόκειται για «παιχνίδια» ώστε να πιέσει την Χίμκι ή αν είναι αλήθεια οπότε θα είχε τεράστιο ενδιαφέρον ενδεχόμενη μετακίνηση του Ρώσου σταρ σε άλλη ομάδα.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.