Σφαιρόπουλος: «Υπερήφανος για τον τρόπο που αντιμετωπίσαμε την πανδημία στην Ελλάδα»

Σφαιρόπουλος: «Υπερήφανος για τον τρόπο που αντιμετωπίσαμε την πανδημία στην Ελλάδα»

Gazzetta team
Σφαιρόπουλος: «Υπερήφανος για τον τρόπο που αντιμετωπίσαμε την πανδημία στην Ελλάδα»
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δήλωσε υπερήφανος για τον τρόπο που η Ελλάδα έχει αντιμετωπίσει τον κορονοϊό, τονίζοντας πως το κράτος λειτούργησε σωστά.

Ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ φιλοξενήθηκε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ όπου αναφέρθηκε αρχικώς στην κατάσταση που επικρατεί στο Ισραήλ εν μέσω πανδημίας:

«Η κατάσταση είναι σχεδόν ίδια με την Ελλάδα. Υπάρχει καραντίνα, μένουμε στο σπίτι, βγαίνουμε μόνο για σούπερ μάρκετ, πλένουμε καλά τα χέρια μας… Σε γενικές γραμμές, το Ισραήλ βρίσκεται σχεδόν στην ίδια κατάσταση με τη χώρα μας. Η μόνη διαφορά είναι ότι εδώ έχουν κάνει πάρα πολλά τεστ για τον κορονοϊό. Στις 12 Μαρτίου μας ενημέρωσαν ότι δεν θα παίξουμε με την Μπασκόνια και από κει και πέρα, σταμάτησαν τα πάντα».

Ο Έλληνας κόουτς εξήγησε ότι παρακολουθεί τις εξελίξεις στην Ελλάδα και ανέφερε σχετικά: «Είμαι υπερήφανος για τον τρόπο που αντιμετωπίσαμε την πανδημία! Είναι σημαντικό ότι αποφάνθηκαν οι ειδικοί στο τι πρέπει να κάνουμε, ότι εμπιστευτήκαμε τους ειδικούς. Είμαστε χαρούμενοι που το κράτος λειτούργησε σωστά».

Κλείνοντας, επισήμανε: «Το πρωτάθλημα στο Ισραήλ δεν έχει λήξει οριστικά. Υπάρχει σκέψη να γίνουν αγώνες χωρίς φιλάθλους. Διαφωνώ με αυτή την προοπτική. Το μπάσκετ είναι κοινωνική εκδήλωση, ο κόσμος πρέπει να έρχεται στο γήπεδο. Ό,τι κάνουμε, τον κάνουμε για τον κόσμο. Όταν λοιπόν δεν έρχεται κόσμος στο γήπεδο, το άθλημα κάτι… χάνει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.