ΕuroLeague: Δικαίωση Παναθηναϊκού σε 2ο βαθμό, ξανά στο CAS ο Ολυμπιακός!

Gazzetta team
ΕuroLeague: Δικαίωση Παναθηναϊκού σε 2ο βαθμό, ξανά στο CAS ο Ολυμπιακός!
Η Επιτροπή Εφέσεων της EuroLeague Basketball απέρριψε την προσφυγή του Ολυμπιακού για την υπόθεση που επέστρεψε από το CAS σχετικά με το περσινό ντέρμπι «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ. Δικαίωμα να προσφύγουν ξανά στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο οι Πειραιώτες.

H προσφυγή του Ολυμπιακού για τα γεγονότα της 9ης Νοεμβρίου 2018 στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ εκδικάστηκε τον περασμένο Δεκέμβριο στο Διαιτητικό Δικαστήριο για θέματα Αθλητισμού (CAS).

Η υπόθεση επέστρεψε για επανεξέταση στον αθλητικό δικαστή της EuroLeague ύστερα από τα νέα αποδεικτικά στοιχεία που προέκυψαν και προσκόμισε ο Ολυμπιακός στο CAS.

Οι Πειραιώτες υποστήριζαν πως οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» είχαν μοιράσει non paper στα ΜΜΕ που τους τους συκοφαντούσε για απόπειρα δωροδοκίας των διαιτητών του παιχνιδιού και προσέφυγαν κατά της πρωτόδικης απόφασης της Euroleague στο CAS.

Παρ’ όλα αυτά, η Επιτροπή Εφέσεων απέρριψε την προσφυγή των «ερυθρόλευκων» που όμως διατηρούν το δικαίωμα να προσφύγουν εκ νέου στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο.

Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένo πως και αυτή τη φορά ο Ολυμπιακός θα προσφύγει εκ νέου στο CAS κάτι που θα πρέπει να κάνει μέχρι το τέλος Απριλίου.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!