Νικολαΐδης: «Όταν μου μίλησε πρώτη φορά ο Σπανούλης, εκπλήρωσα ένα όνειρό μου»

Νικολαΐδης: «Όταν μου μίλησε πρώτη φορά ο Σπανούλης, εκπλήρωσα ένα όνειρό μου»

Νικολαΐδης: «Όταν μου μίλησε πρώτη φορά ο Σπανούλης, εκπλήρωσα ένα όνειρό μου»
Ο νεαρός γκαρντ του Ολυμπιακού μίλησε για όλα αυτά που έζησε φέτος στην Euroleague.

Ο νεαρός γκαρντ του Ολυμπιακού φιλοξενήθηκε στην μπασκετική εκπομπή της «ΕΡΑσπορ» και μίλησε για όλα όσα έζησε τη φετινή σεζόν.

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης μεταξύ άλλων ανέφερε…

Για τον κορονοϊό: Είναι κάτι πρωτόγνωρο και δύσκολο, έχουμε αλλάξει την καθημερινότητά μας. Γυμνάζομαι κανονικά ακολουθώντας το πρόγραμμα των προπονητών μας.

Για το σχολείο: Πηγαίνω Γ΄ Λυκείου. Θέλω να περάσω στα ΤΕΦΑΑ, έχω κάποια μόρια αλλά κάνω και την προσπάθειά μου στο διάβασμα. Πιο μικρός μου άρεσαν τα θεωρητικά μαθήματα, αλλά όσο μεγάλωνα απομακρύνθηκα λόγω πρωταθλητισμού. Διαβάζω πάντως καθημερινά.

Για την αναπτυξιακή ομάδα και πόσο τον βοήθησε: Πάρα πολύ. Το επίπεδο της Euroleague με την Α2 δεν έχει καμία σχέση. Η ομάδα της Α2 με προετοίμασε κατάλληλα αφού κάνουμε πρωταθλητισμό. Όπως φυσικά με βοήθησαν κι οι προπονήσεις που έκανα με την πρώτη ομάδα.

Για τα τρία ματς που έπαιξε στην Euroleague: Όταν μου ζήτησαν τα απαραίτητα έγγραφα για την Euroleague κατάλαβα πως κάτι γίνεται. Για μένα είναι κίνητρο που με εμπιστεύτηκε ο Ολυμπιακός και θέλω να τους δικαιώσω.

Για το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Το πιο περίεργο συναίσθημα το ένιωσα με την Ζαλγκίρις που μπήκα για λίγα λεπτά. Με την ΤΣΣΚΑ δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο συναίσθημα. Δεν φοβάμαι κι ό,τι βρεθεί μπροστά μου θα προσπαθήσω να το καταφέρω.

Για τα ινδάλματά του: Ο Σπανούλης από την πρώτη στιγμή που έπιασα την μπάλα. Όταν έκανα προπόνηση μαζί του και μου μίλησε εκπλήρωσα ένα όνειρό μου.

Για την επόμενη μέρα της ΤΣΣΚΑ που πήγε σχολείο: Mου έδιναν συγχαρητήρια συμμαθητές και καθηγητές. Δεν ένιωθα σαν σταρ, αλλά ήταν όμορφα. Κάθε πρωί εκεί που παίρνω καφέ το πρωί μπορεί να με κεράσουν.

Για τον πιο δύσκολο αντίπαλο: Ο Μάικ Τζέιμς είναι τόσο δυνατός και τόσο γρήγορος που δεν τον μαρκάρεις εύκολα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.