Χάινς: «Θέλω να με θυμούνται ως έναν καλό συμπαίκτη» (vid)

Χάινς: «Θέλω να με θυμούνται ως έναν καλό συμπαίκτη» (vid)

Χάινς: «Θέλω να με θυμούνται ως έναν καλό συμπαίκτη» (vid)
H Euroleague έκανε μικρό αφιέρωμα με πρωταγωνιστή τον Αμερικανό σέντερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Κάιλ Χάινς πρωταγωνιστεί στο τελευταίο επεισόδιο του «Focus On» της Euroleague.

Ο Αμερικανός μετρά 4 κατακτήσεις σε δέκα χρόνια παρουσίας του στην διοργάνωση και φυσικά είναι μέλος της κορυφαίας ομάδας της δεκαετίας.

Στο ντοκιμαντέρ είπαν...

Χάινς: Αυτό το συναίσθημα να σηκώνεις το Κύπελλο, να κατακτάς το πρωτάθλημα, να πίνεις σαμπάνια, σου ανεβάζουν την αδρεναλίνη.

Θέλω να με θυμούνται ως καλό συμπαίκτη, σαν έναν που πάλευε συνέχεια για τους άλλους της ομάδας.

Η Euroleague είναι ένας μακρύς μαραθώνιος, χρειάζεται πολύ δουλειά για να την κατακτήσεις.

Ιτούδης: Είναι εκπληκτικός, όταν έχω τον Κάιλ στο παρκέ αισθάνομαι πως θα παρουσιάσει με τον καλύτερο τρόπο τη φιλοσοφία μου και τι εκφράζει η ΤΣΣΚΑ.

Χίλιαρντ: Είναι ο καλύτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει χωρίς ίχνος υπερβολής. Έχει μία τρομακτική δύναμη η ήρεμη παρουσία του εντός κι εκτός παρκέ. Τον ρωτάω για οτιδήποτε. Θα μου δώσει την καλύτερη απάντηση.

Τζέιμς: Ο Κάιλ είναι φοβερός συμπαίκτης. Αν είσαι γκαρντ θα κάνει αυτά τα μικρά πράγματα στο παρκέ, είναι ηγέτης, παίζει άμυνα, παίζει επίθεση. Είναι από τους καλύτερους συμπαίκτες που θες να έχεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.