Ντατόμε: «Όλοι θέλουμε να παίξουμε, αλλά προέχει η υγεία των παικτών»

Ντατόμε: «Όλοι θέλουμε να παίξουμε, αλλά προέχει η υγεία των παικτών»

Ντατόμε: «Όλοι θέλουμε να παίξουμε, αλλά προέχει η υγεία των παικτών»
Ο Ιταλός φόργουορντ μίλησε για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί λόγω του κορονοϊού.

Ο Τζίτζι Ντατόμε μίλησε σε ιταλικό Μέσο για τον κορονοϊό, τη συνέχιση των διοργανώσεων και το Προολυμπιακό τουρνουά.

Ο Ιταλός φόργουορντ της Φενέρμπαχτσε ανέφερε πως, «Η κατάσταση εδώ δείχνει να βρίσκεται υπό έλεγχο προς το παρόν και ελπίζω ότι θα παραμείνει έτσι. Στην αρχή η Ιταλία έμοιαζε με χώρα ανήμπορη να διαχειριστεί την κατάσταση, τώρα όλη η Ευρώπη βλέπει τι συνέβη σε εμάς. Η Euroleague παίρνει τον χρόνο της για να καταλάβει αν αυτές οι συνθήκες θα συνεχιστούν.

Είναι προφανές ότι όλοι θα θέλαμε να συνεχίσουμε, όμως όλοι ξέρουμε ότι πρέπει να υπάρχει η απαραίτητη προστασία για την υγεία όλων. Όσα συμβαίνουν είναι μεγαλύτερα από το μπάσκετ, θα επιστρέψουμε στα παρκέ όταν αυτό θα είναι ασφαλές.

Όσο για το Προολυμπιακό; Θα περιμένουμε και θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε στο Τόκιο. Υπάρχουν τόσα "αν", θα πρέπει όμως να περιμένουμε, να μάθουμε τι θα συμβεί, ωστόσο όλοι θέλουμε αυτή την πρόκριση μετά από την απογοήτευση του 2016».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.