Νάχμπαρ: «Είμαστε πιο κοντά στην οριστική διακοπή της σεζόν κάθε μέρα που περνάει»!

Γιάννης Σταυρουλάκης
Νάχμπαρ: «Είμαστε πιο κοντά στην οριστική διακοπή της σεζόν κάθε μέρα που περνάει»!
Ο πρόεδρος της Ένωσης Παικτών της EuroLeague, Μπόστιαν Νάχμπαρ εξέφρασε την πεποίθηση του ότι οι παίκτες δεν είναι δυνατόν να επιστρέψουν στους αγώνες πριν από τα τέλη Μαΐου.

Η κρίσιμη τηλεδιάσκεψη για το μέλλον της εφετινής σεζόν στην EuroLeague μεταξύ των 11 ομάδων με εγγυημένο συμβόλαιο είναι σε εξέλιξη και ο πρόεδρος της Ένωσης Παικτών, Μπόστιαν Νάχμπαρ παραχώρησε συνέντευξη στην El Pais όπου ανέλυσε τα δεδομένα.

«Εκτιμώντας την κατάσταση μέρα με τη μέρα, δεν βλέπω πιθανό να αρχίσει οποιαδήποτε διοργάνωση πριν από τα τέλη Μαΐου. Κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσης είμαστε σε μια ρευστή κατάσταση. Όλα αλλάζουν ώρα με την ώρα… Τι μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε, εξετάζοντας τα νέα δεδομένα που προκύπτουν. Βρισκόμαστε εν μέσω πανδημίας και μόνο ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο! Οι παίκτες δεν πρέπει να μπουν σε κίνδυνο σε ό,τι αφορά την υγεία τους. Το πρώτο πράγμα, το πιο σημαντικό είναι η υγεία. Δίχως τους παίκτες, δεν υπάρχει διοργάνωση. Κάθε μέρα που περνάει είμαστε πιο κοντά στην οριστική διακοπή της σεζόν! Είναι κάτι που δεν το θέλουν ούτε οι παίκτες, ούτε η EuroLeague, ούτε τα κλαμπ…».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.