Πάρκερ: «Δεν πρόκειται να ξεκινήσει πάλι η σεζόν, πιο δύσκολη η κατάσταση στην EuroLeague»

Gazzetta team
Πάρκερ: «Δεν πρόκειται να ξεκινήσει πάλι η σεζόν, πιο δύσκολη η κατάσταση στην EuroLeague»
Ο Τόνι Πάρκερ πήρε θέση για την κατάσταση που επικρατεί παγκοσμίως όσον αφορά τον κορονοϊό και υποστήριξε ότι δεν πρόκειται να ξεκινήσει πάλι η φετινή σεζόν.

Ο πάλαι ποτέ σούπερ σταρ των Σαν Αντόνιο Σπερς και νυν ιδιοκτήτης της Βιλερμπάν, μίλησε στην «L' Equipe» για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στον πλανήτη και το πώς επηρεάζεται ο αθλητισμός.

«Η πιο έξυπνη λύση θα ήταν να ακυρωθεί άμεσα η σεζόν, χωρίς να υπάρξει πρωταθλητής ή ομάδες να υποβιβαστούν στην β' κατηγορία. Έτσι θα μπορέσουμε να προετοιμάσουμε πολύ καλύτερα την επόμενη σεζόν. Δεν πρέπει να δίνουμε ψεύτικες ελπίδες. Δεν πρόκειται να ξεκινήσει πάλι η σεζόν και περιμένουμε την απόφαση της λίγκας» δήλωσε όσον αφορά το γαλλικό μπάσκετ και συνέχισε για την EuroLeague.

«Εκεί τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα και αυτό διότι εξαρτάται από πολλές χώρες με διαφορετικούς κανόνες προστασίας και υγείας». Όσο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες; «Αν αναβληθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες ,τότε και η σεζόν στη Γαλλία πρέπει να ακυρωθεί. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν βλέπω τον λόγο να παίζουμε μπάσκετ από τη στιγμή που θα έχει ακυρωθεί ή αναβληθεί το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός».