EuroLeague: Τηλεδιάσκεψη για το μέλλον της διοργάνωσης

Gazzetta team
EuroLeague: Τηλεδιάσκεψη για το μέλλον της διοργάνωσης
Την ερχόμενη Τετάρτη (25/3) θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη μεταξύ των ομάδων και της διοργανώτριας αρχής με θέμα συζήτησης το μέλλον της φετινής EuroLeague.

Μετά την έξαρση του κορονοϊού παγκοσμίως, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά και να βάλει το χέρι του στην φωτιά αναφορικά με το «τι μέλλει γενέσθαι» στην φετινή EuroLeague.

Τα πάντα εξακολουθούν να παραμένουν ανοικτά και να υπάρχουν πολλά ερωτηματικά όσον αφορά τη φετινή σεζόν και αν και εφόσον συνεχιστεί κανονικά ή πέσουν άμεσα οι τίτλοι τέλους.

Μέχρι στιγμής βρίσκεται σε ισχύ η αναστολή της διοργάνωσης έως και τις 11 Απριλίου και αύριο Τετάρτη (25/3, 11:00) θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη μεταξύ της EuroLeague και των ομάδων αναφορικά με το μέλλον της φετινής σεζόν.

Συγκεκριμένα θα πάρουν μέρος οι 11 εταιροι της διοργάνωσης (Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Αναντολού Εφές, Φενέρμπαχτσε, Αρμάνι Μιλάνο, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπασκόνια, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ζάλγκιρις Κάουνας) και θα συζητηθεί η πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση που βιώνει ολόκληρος ο πλανήτης με αποτέλεσμα να επηρεάζει και τον παγκόσμιο αθλητισμό.