Euroleague: Νέα συνεργασία για την Ένωση Παικτών

Gazzetta team
Euroleague: Νέα συνεργασία για την Ένωση Παικτών
Η ELPA ανακοίνωσε επίσημα την συνεργασία της με την εταιρεία InStat.

Πρόκειται για τον νέο επίσημο πάροχο έρευνας της Ένωσης Παικτών της Euroleague, της οποίας τα μέλη θα έχουν πρόσβαση σε μια βάση στατιστικών δεδομένων και ένα σύστημα ανάλυσης βίντεο.

Μέσα από αυτές τις παροχές, οι παίκτες θα μπορούν να αναλύσουν τις ατομικές τους επιδόσεις, να εστιάσουν σε λεπτομέρειες και να βελτιώνονται.

«Η InStat έχει μεγάλη εμπειρία μέσα από τη συνεργασίες της με τα μεγαλύτερα κλαμπ και πρωταθλήματα στο μπάκσετ, στο ποδόσφαιρο και το ice hockey. Κάθε άθλημα και ειδικά το μπάσκετ, έχει να κάνει με τις λεπτομέρειες. Τα μέλη μας είναι ενθουσιασμένα που έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν ένα τόσο μοναδικό σύστημα, που θα τους βοηθήσει να αναλύσουν κάθε φάση στην οποία συμμετέχουν, ειδικά με την κατάσταση που επικρατεί με τον Covid-19, που οι ευκαιρίες για την βελτίωση των παικτών είναι περιορισμένες», ανέφερε ο managing director της Ένωσης, Μπόστιαν Νάχμπαρ.

Από την πλευρά του, ο διευθυντής της InStat, Ντέιβιντ Γκάρλαντ, πρόσθεσε: «Η InStat είναι ενθουσιασμένη για την συνεργασία με την ELPA. Ο κοινός μας στόχος είναι να διαδόσουμε την αγάπη για το μπάσκετ σε όλο τον κόσμο και να παρέχουμε στους νέους μας συνεργάτες την καλύτερη δυνατή λύση για την ανάλυση της εμφάνισής τους. Με αυτή τη συνεργασία, το καταφέραμε αυτό».