H EuroLeague θυμήθηκε την μεγάλη βραδιά του Κέτσμαν στο Τελ Αβίβ! (vid)

Gazzetta team
H EuroLeague θυμήθηκε την μεγάλη βραδιά του Κέτσμαν στο Τελ Αβίβ! (vid)
Πέρασε μια δεκαετία από τη βραδιά που ο Ντούσαν Κέτσμαν που πέρασε και από τον Παναθηναϊκό οδηγούσε την Παρτίζαν σε μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη στο Τελ Αβίβ!

Συγκεκριμένα ήταν 23 Μαρτίου 2010 και το πρώτο ματς των playoffs για τη σεζόν 2009-2010 με φόντο την πρόκριση στο Final 4 του Παρισιού.

Η τότε εξαιρετική ομάδα του Ντούσκο Βουγιόσεβιτς έκανε το break της έδρας στο πρώτο ματς της σειράς κόντρα στην Μακάμπι (77-85) και αυτό χάρη σε δύο πράγματα: 1) Το εξαιρετικό τελευταίο δεκάλεπτο και το επιμέρους 27-11 της Παρτίζαν μέσα στην «Nokia Arena» και 2) το ρεκόρ καριέρας του Ντούσαν Κέτσμαν ο οποίος είχε πραγματοποιήσει την καλύτερή του εμφάνιση στην EuroLeague.

Ο Σέρβος γκαρντ είχε σημειώσει 29 πόντους σ' εκείνο το παιχνίδι έχοντας 3/4 δίποντα, 7/9 τρίποντα, 2/2 βολές, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και μόλις 1 λάθος σε 27 λεπτά συμμετοχής.

Στη συνέχεια η Παρτίζαν γνώρισε την ήττα στο δεύτερο ματς της σειράς αλλά κατάφερε να νικήσει στα δύο παιχνίδια του Βελιγραδίου και να πάρει το εισιτήριο για το Final 4.

Δείτε και θυμηθείτε τα κατορθώματα του Κέτσμαν στο πρώτο ματς των playoffs.