Ψηφίσατε: Στην 8άδα ο Παναθηναϊκός, εκτός ο Ολυμπιακός! (pic)

Αντωνία Σπανού
Ψηφίσατε: Στην 8άδα ο Παναθηναϊκός, εκτός ο Ολυμπιακός! (pic)
Η Εuroleague Greece σας έδωσε την δυνατότητα να ψηφίσετε τις 3 ομάδες που θα συμπληρώσουν την 8άδα των playoffs και στείλατε στην επόμενη φάση τον Παναθηναϊκό, αφήνοντας εκτός τον Ολυμπιακό.

Μετά το τέλος της 28ης αγωνιστικής τα δεδομένα έχουν αλλάξει και πάλι στην Euroleague, αφού οι διαφορές είναι μικρές και κάθε αποτέλεσμα κρίνει πολλά. Εφές, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μακάμπι έχουν ήδη προκριθεί, ενώ πλέον μένουν τρεις θέσεις για να καλυφθούν και να έχουμε την τελική 8άδα των φετινών playoffs.

Οι δύο ελληνικές ομάδες έπαιξαν το εγχώριο ντέρμπι στην πρώτη αγωνιστική της εβδομάδας, με τον Ολυμπιακό να είναι νικητής, ενώ και οι δύο έχασαν την τελευταία αγωνιστική. H Euroleague Greece σας έδωσε την δυνατότητα να αποφασίσετε ποιες θα είναι οι τρεις ομάδες που θα προκριθούν και η επιλογή σας είναι ξεκάθαρη, αν και όλα μπορούν να ανατραπούν ανά πάσα στιγμή.

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Φενέρμπαχτσε και Ζαλγκίρις Κάουνας αποφασίσατε ότι θα είναι οι 3 ομάδες που θα συμπληρώσουν τις υπόλοιπες, με τους «ερυθρόλευκους» να μην είναι τελικά στις επιλογές σας.

Πάντως, τα τελευταία αποτελέσματα έχουν αλλάξει και πάλι τα δεδομένα με την Χίμκι και την Φενέρμπαχτσε να είναι αυτή την στιγμή στην 7η και 8η θέση, χωρίς πάντως να είναι τίποτα δεδομένο και όλα να είναι ρευστά και τις αγωνιστικές που παραμένουν να είναι καθοριστικές.