Λάρκιν: «Αγαπώ να παίζω στην Euroleague για να έχω τη μπάλα στο τέλος του αγώνα» (vid)

Η Euroleague δημιούργησε ντοκιμαντέρ για τον Σέιν Λάρκιν. 

Λάρκιν: «Αγαπώ να παίζω στην Euroleague για να έχω τη μπάλα στο τέλος του αγώνα» (vid)

Ο Σέιν Λάρκιν προέρχεται από αθλητική οικογένεια και όχι τυχαία, αφού ο πατέρας του, Μπάρι Λάρκιν είναι μέλος του Hall of Fame του μπέιζμπολ.

Η Euroleague ετοίμασε αφιέρωμα στον Αμερικανό γκαρντ της Αναντολού Εφές ο οποίος πραγματοποιεί καταπληκτική σεζόν.

Η αδερφή του, Σάιμπερ Λάρκιν ανέφερε, «αισθάνομαι πως όλοι μας γεννηθήκαμε με την ικανότητα να αποδίδουμε υπό πίεση. Ο Σέιν όταν μπαίνει στο παρκέ ότι κι αν κάνει, σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκεται αισθάνεται άνετα. Είναι ήρεμος. Από παιδιά είχαμε μάθει να λειτουργούμε με αυτόν τον τρόπο».

Ο Μπάρι Λάρκιν, πατέρας του Αμερικανού γκαρντ είπε πως, «θέλει πάντα την μπάλα στα χέρια του και προπονείται συνέχεια σε νικητήρια σουτ. Είναι μανιακός με τη δουλειά. Και ως πατέρας και ως πρώην αθλητής αναγνώρισα πως διαθέτει από 5-6 ετών ένα χάρισμα. Αυτά που κάναμε προπόνηση όταν ήταν 7 ετών τα βλέπω αν τα κάνει τώρα στα 27 του. Είναι καταπληκτικό».

Ο Σέιν Λάρκιν με τη σειρά του τόνισε μεταξύ άλλων, «αυτό που πιστεύω ως μπασκετμπολίστας είναι πως θες να έχεις πάντα την ευθύνη. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που αγαπώ να παίζω στην Ευρώπη. Οι ομάδες που αγωνίζομαι, οι προπονητές μου στο τέλος του αγώνα με κοιτάνε και θέλουν να πάρω τη μπάλα και να αποφασίσω».

Δείτε το ντοκιμαντέρ...

The Insider Documentary Series: INShANE