Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ολυμπιακός: Ανανεωμένος για να συνεχίσει την υπέρβαση!

Αντωνία Σπανού
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ολυμπιακός: Ανανεωμένος για να συνεχίσει την υπέρβαση!
Ο ανανεωμένος Ολυμπιακός είναι στο Τελ Αβίβ για να αντιμετωπίσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ και θέλει να συνεχίσει την υπέρβαση που ξεκίνησε πριν δύο αγωνιστικές.

Οι «ερυθρόλευκοι» (11-14) βρίσκονται στο Τελ Αβίβ και αντιμετωπίζουν για την 26η αγωνιστική την Μακάμπι (17-8), του Γιάννη Σφαιρόπουλου (21:05, NS2). Ο Ολυμπιακός είναι πλέον ανανεωμένος, οι δύο μεταγραφές του μπορούν να αγωνιστούν κανονικά και μετά από καιρό υπάρχουν παίκτες ετοιμοπόλεμοι να προσφέρουν μέχρι την άκρη του πάγκου.

Στην δράση επέστρεψε ο Ρότσεστι, την πρώτη του συμμετοχή θα κάνουν ΜακΚίσικ και Μπάικς, ενώ στην αποστολή είναι και ο Χρηστίδης, που ακολούθησε την ομάδα από την αναπτυξιακή. Τα προβλήματα μπορεί να είναι λιγότερα, αλλά είναι ιδιαίτερα σοβαρά, αφού μαζί με τα γνωστά των Σπανούλη και Χαραλαμπόπουλου, εκτός είναι και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, που τραυματίστηκε την περασμένη αγωνιστική. Ρούμπιτ και Πολ ταξίδεψαν μαζί με τους συμπαίκτες τους, αφού ταλαιπωρήθηκαν από ίωση, με τον πρώτο να είναι αμφίβολος.

Ο Οκτάβιους Έλις ιδιαίτερα και όποιος άλλος κληθεί να βοηθήσει θα πρέπει για ακόμα μια φορά να κάνει την υπέρβαση, για να καλυφθεί ένα πολύ μεγάλο κενό. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε την ομάδα του να αντιδρά στα δύο τελευταία παιχνίδια, έδειξε ότι είναι ικανή να δείξει πράγματα και θα ήθελε και με την συμμετοχή των νεοφερμένων να δει τον Ολυμπιακό να συνεχίσει να βγάζει αντίδραση στο παρκέ. Μία ενδεχόμενη νίκη κρατά τους «ερυθρόλευκους» ζωντανούς για την 8άδα και δίνει έξτρα ψυχολογία, αφού η Μακάμπι είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της φετινής διοργάνωσης.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, η ομάδα του κρατιέται ψηλά ακόμα και με τους πολλούς τραυματισμούς που την έχουν «χτυπήσει» και έχει καταφέρει να πάρει πολύ μεγάλες νίκες. Προέρχεται από τρία σερί νικηφόρα αποτελέσματα και θα ήθελε να συνεχίσει να το κάνει κόντρα στην ελληνική ομάδα και να κρατηθεί σε τροχιά πλεονεκτήματος.

Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα

Δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.