Σφαιρόπουλος: «Στον Ολυμπιακό λείπει η συνεργασία Σπανούλη - Μιλουτίνοφ»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Σφαιρόπουλος: «Στον Ολυμπιακό λείπει η συνεργασία Σπανούλη - Μιλουτίνοφ»
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για την αναμέτρηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον Ολυμπιακό.

Ο Ελληνας προπονητής γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πως τον Ολυμπιακό δεν πρέπει να τον υποτιμήσει κανένας αντίπαλος.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στις καθιερωμένες δηλώσεις την παραμονή των παιχνιδιών της Euroleague ανέφερε, «Είναι σημαντικό να παίξουμε με ενέργεια και να διατηρήσουμε τον έλεγχο του ρυθμού. Στην Euroleague αν δεν παίξεις καλά, θα ηττηθείς. Ο Ολυμπιακός έχει αθλητικούς παίκτες και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα».

Για τις απουσίες της ομάδας του: «Ο Ταρίκ Μπλακ δεν έχει επιστρέψει στις προπονήσεις. Δεν ξέρουμε πότε θα γυρίσει ακριβώς. Θα γνωρίζουμε περισσότερα αφού αρχίσει να προπονείται ξανά μαζί μας. Οι γιατροί θα αποφασίσουν πότε θα είναι έτοιμος. Ο Γιοβέλ Ζούσμαν θα είναι έτοιμος να παίξει με τον Ολυμπιακό. Το ίδιο ισχύει και για τον Κουίνσι Έισι. Ελπίζω πως θα συνεχίσουμε με αυτό το ρόστερ μέχρι τέλους, μαζί με τον Ταρίκ και θα είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Οι δύο παίκτες που επιστρέφουν από τραυματισμούς θα είναι έτοιμοι. Θα τους βάλουμε στο ρόστερ για να βοηθήσουν τους υπόλοιπους και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για τις απουσίες του Ολυμπιακού και τον τρόπο που προετοιμάζεται η ομάδα του: «Η προετοιμασία μας είναι η ίδια. Σίγουρα, ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει το στυλ του. Ήταν σημαντική για εκείνον η συνεργασία Σπανούλη - Μιλουτίνοφ. Τώρα παίζει διαφορετικά. Ο Πρίντεζης και ο Παπανικολάου έκαναν step up και έδειξαν ότι έχουν εμπειρία και ποιότητα. Δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε κανέναν από το ρόστερ τους. Ακόμα και ο νεαρός παίκτης τους, ο 17άχρονος Νικολαΐδης, ήταν πολύ θετικός απέναντι στη Βιλερμπάν. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι απέναντι σε κάθε παίκτη του Ολυμπιακού».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.