Ολυμπιακός: Επιστροφή Ρότσεστι, ντεμπούτο Μπάικς και φιλική ήττα από τον Ήφαιστο

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Επιστροφή Ρότσεστι, ντεμπούτο Μπάικς και φιλική ήττα από τον Ήφαιστο
Με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να δίνει χρόνο συμμετοχής στον Τέιλορ Ρότσεστι, όπως επίσης και στους Μπάικς, ΜακΚίσικ ο Ολυμπιακός γνώρισε φιλική ήττα από τον Ήφαιστο Λήμνου με 71-59.

Το προπονητικού χαρακτήρα φιλικό παιχνίδι διεξήχθη στο βοηθητικό γήπεδο του ΣΕΦ και είχε διάρκεια τέσσερα οκτάλεπτα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είχε την ευκαιρία να δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής στον Τέιλορ Ρότσεστι, ο οποίος μετά από αρκετό καιρό επέστρεψε σε αγωνιστικούς ρυθμούς, αλλά και στον νεοαποκτηθέντα, Ντουάιτ Μπάικς. Επίσης, σημαντικό χρόνο συμμετοχής πήραν και οι Αλέξανδρος Νικολαϊδης, Αλεξέι Ποκουσέφσκι και Βασίλης Χρηστίδης.

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», στερήθηκε των υπηρεσιών του τραυματία, Νίκολα Μιλουτίνοφ, καθώς και των Μπράντον Πολ και Όγκουστιν Ρούμπιτ, οι οποίοι τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρήθηκαν από ίωση.

Ο Ήφαιστος παρατάχθηκε χωρίς τους τραυματίες Έβανς, Τσαϊρέλη, Σμιθ, Μολντοβεάνου και Πελεκάνο.

Τα 8λεπτα: 9-16, 30-34, 46-52, 59-71.

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Ρότσεστι 11, Μπόλντγουϊν 2, Μπάικς 1, Νικολαϊδης 2, Βεζένκοφ 8, Πρίντεζης 4, Παπανικολάου 12, Χρηστίδης, Ποκουσέφσκι 5, Έλις 10. ΜακΚίσικ 4.

Ήφαιστος Λήμνου (Μανωλόπουλος): Μούρτος 16, Χάμονς 8, Γκίλμπερτ 14, Χαριτόπουλος 3, Τέρνερ 15, Διαμαντάκος 8, Σταμάτης 5, Στασινός 2.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.