Μπαρτζώκας: «Τεράστια νίκη αν αναλογιστεί κανείς τα προβλήματα που έχουμε» (vid)

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για τη νίκη επί της Βιλερμπάν και την παρουσία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

Μπαρτζώκας: «Τεράστια νίκη αν αναλογιστεί κανείς τα προβλήματα που έχουμε» (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τη σημασία που είχε ο τρόπος με τον οποίο έγινε η νίκη επί της Βιλερμπάν ενώ είχε καλά λόγια να πει για όλους.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ανέφερε αναλυτικά:

Για το παιχνίδι: «Οφείλω να συγχαρώ όλο το σύλλογο για αυτή τη νίκη, Παίκτες, φιλάθλους, συνεργάτες μου. Πολύ σημαντική νίκη λόγω των πολλών προβλημάτων που είχαμε. Χρειάστηκε να παίξουμε καλή άμυνα σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι αφού είναι εμφανές πως μας έλειπε η δημιουργία. Αλλάξαμε τη νοοτροπία σε σχέση με την επίθεση μας και τον τρόπο παιχνιδιού μας. Περαστικά στον Μιλουτίνοφ. Ας ελπίσουμε αν μην είναι κάτι σοβαρό.

Επίσης καλή επιτυχία στην ποδοσφαιρική μας ομάδα που αντιμετωπίζει την Αρσεναλ.

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: Δεν πρέπει να αλλάξουμε σκεπτικό, πρέπει να κάνουμε την ομάδα μας καλύτερη για αυτό πήραμε δύο παίκτες ακόμη. Ο Ελις μας βοηθάει αρκετά και φαίνεται. Κοιτάμε μόνο το επόμενο ματς. Όταν κάνουμε 1-2 νίκες αρχίζουμε τα.. όνειρα οκτάδας, ακολουθεί ήττα και χάνουμε το νόημα.

Για τις προπονήσεις: Ξεκινήσαμε το παιχνίδι κάπως χαλαρά για αυτό και δεν είχαμε φάουλ. Δεν ακουμπάγαμε κανέναν στην αρχή. Στη συνέχεια πήγαμε στις επαφές. Προτιμώ να βγουν όλοι με πέντε φάουλ, παρά να μην ακουμπούν τον αντίπαλο. Ξεκινήσαμε με ψηλό σχήμα για αυτό το λόγο.

Για τον Νικολαΐδη: Φυσικά είμαι χαρούμενος όταν βλέπεις έναν 17άχρονο να παίζει, εμείς είχαμε δύο μάλιστα, αλλά ο Ποκουσέφσκι προερχόταν από τραυματισμό.

Δεν είναι ακόμη έτοιμος, γίνεται αναγκαστικά η συμμετοχή αλλά βγαίνει σε καλό.