Η συγγνώμη του Αρλάουκας στον Σπανούλη και αποθέωση για τον «Kill Bill»! (vid)

Η συγγνώμη του Αρλάουκας στον Σπανούλη και αποθέωση για τον «Kill Bill»! (vid)

Αντωνία Σπανού
Η συγγνώμη του Αρλάουκας στον Σπανούλη και αποθέωση για τον «Kill Bill»! (vid)
Ο Τζο Αρλάουκας δεν περιέλαβε τον Βασίλη Σπανούλη στην καλύτερη ομάδα της δεκαετίας και απολογήθηκε γι' αυτό.

Ο πρώην θρύλος της Euroleague έφτιαξε τη δική του ομάδα της δεκαετίας στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση. Ο Τζο Αρλάουκας συμπεριέλαβε τρεις Ελληνες παίκτες, αλλά δεν πίστεψε στον Βασίλη Σπανούλη.

Αυτό ξεσήκωσε μια κουβέντα, «αναγκάζοντας» τον Αρλάουκας να απολογηθεί για το λάθος του και να αποθεώσει τον «Kill Bill».

«Όταν έφτασα σπίτι είδα ότι όλοι μου οι φίλοι από την Ελλάδα με παίρνουν τηλέφωνο και αναρωτήθηκα γιατί το κάνουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Τελικά ήταν επειδή κατά λάθος ξέχασα να βάλω το GOAT στην ομάδα της δεκαετίας. Ήταν προφανώς ένα ατύχημα.

Εάν κάποιος παρακολουθήσει τις συνεντεύξεις μου και δει το πώς μιλάω για τον κύριο Σπανούλη θα καταλάβει ότι είναι παραπάνω από την ομάδα της δεκαετίας, γιατί ο Μπίλι είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών, χωρίς αμφιβολία εδώ στην Ευρώπη.

Κύριε Σπανούλη συγνώμη που δεν σε συμπεριέλαβα, αλλά ξέρω ότι ξέρεις ότι ξέρω πως ανήκεις σε αυτή την ομάδα. Βέβαια, για να δικαιολογηθώ σε όλους τους φίλους από την Ελλάδα που τα έβαλαν μαζί μου, κανονικά δεν έπρεπε να είναι σε αυτή την ομάδα, γιατί είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.