Νικολαΐδης: «Πανηγύρισα όταν μου είπαν πως θα ταξιδέψω στο Κάουνας» (vid)

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Νικολαΐδης: «Πανηγύρισα όταν μου είπαν πως θα ταξιδέψω στο Κάουνας» (vid)
Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης μίλησε στην Euroleague Greece για το ντεμπούτο του και για το πως βίωσε την πρώτη του αποστολή με τον Ολυμπιακό.

Στα 17 τους χρόνια τα αγόρια που ασχολούνται με το μπάσκετ σκέφτονται,,, το μπάσκετ, το σχολείο, τα κορίτσια, το facebook.

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης στα 16 του χρόνια ντεμπούταρε στην Euroleague, κάτι το οποίο ούτε ο ίδιος δεν περίμενε να συμβεί τόσο γρήγορα.

Η τύχη κι οι συγκυρίες παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο στην καριέρα ενός αθλητή. Ο Νικολαΐδης πριν 4 μέρες έπαιζε με αντίπαλο τον Χαρίλαο Τρικούπη και χθες έπαιξε κόντρα στην Ζαλγκίρις στο ομορφότερο γήπεδο της Ευρώπης.

Σε ένα άσχημο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό στο Κάουνας η είδηση της ημέρας ήταν το ντεμπούτο του Νικολαΐδη ο οποίος μίλησε στην Euroleague Greece.

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως «πανηγύρισα όταν με ενημέρωσαν πως θα ταξιδέψω στο Κάουνας με την ομάδα. Όταν ο coach μου έδωσε εντολή να ζητήσω αλλαγή δεν κατάλαβα καν τι έγινε, αλλά μπήκα έτοιμος να παίξω. Το να προπονείσαι με τον Σπανούλη, τον Πρίντεζη και τον Παπανικολάου είναι απίστευτο».

Δείτε τις δηλώσεις του Αλέξανδρου Νικολαΐδη στην Euroleague Greece…