Πιτίνο: «Δεν μπορούμε να γίνουμε πιο γρήγοροι, να παίζουμε πιο έξυπνα στην άμυνα!»

Ο Ρικ Πιτίνο τόνισε ότι μέσα από τη δουλειά το προσεχές διάστημα ευελπιστεί να δει περισσότερη εξυπνάδα στον τρόπο αντιμετώπισης των αντιπάλων. 

Πιτίνο: «Δεν μπορούμε να γίνουμε πιο γρήγοροι, να παίζουμε πιο έξυπνα στην άμυνα!»

Οι «πράσινοι» αναχώρησαν για το Βελιγράδι εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα για την 23η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Eurolegue (5/2, 20.00).

Ο κόουτς της ομάδας, Ρικ Πιτίνο, προτού η αποστολή μπει στο αεροπλάνο, ανέφερε: «Έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη σκληρό εκτός έδρας παιχνίδι. Απομένουν δώδεκα αγώνες για το τέλος της κανονικής περιόδου αυτή τη στιγμή. Προφανώς προσπαθούμε να πετύχουμε δύο πράγματα: πρώτον να προκριθούμε στα Play offs και δεύτερον, εφόσον το πετύχουμε, όταν αυτά έρθουν να είμαστε πολύ καλύτερη ομάδα σε ό,τι αφορά το αμυντικό κομμάτι.

Αυτή τη στιγμή η άμυνά μας είναι σε πολύ χαμηλότερα επίπεδα από αυτό που θέλω ως προπονητής και ελπίζω στα επόμενα δώδεκα ματς να παρουσιάσουμε μεγάλη βελτίωση στον συγκεκριμένο τομέα. Δεν μπορούμε να γίνουμε πιο ταχείς ή πιο γρήγοροι αλλά μπορούμε να παίξουμε πολύ πιο έξυπνα και αυτό είναι που θέλουμε να πετύχουμε στους προσεχείς αγώνες».