Ο Ολυμπιακός θα φορά Under Armour

Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr άλλαξε εταιρεία ένδυσης και από το καλοκαίρι θα φορά Under Armour.

Ο Ολυμπιακός θα φορά Under Armour

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, που δεν επιβεβαιώνονται ακόμα επισήμως,  καθώς δεν έχει τελειώσει η αγωνιστική σαιζόν και η συνεργασία του Ολυμπιακού με την ΝΙΚΕ, οι «ερυθρόλευκοι» προχώρησαν σε πολυετή συμφωνία με τον αμερικάνικο κολοσσό αθλητικών ειδών Under Armour.

Η συμφωνία που θεωρείται τελειωμένη, αλλάζει τα δεδομένα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ όσον αφορά τις αθλητικές εταιρείες που επενδύουν στην Euroleague, καθώς ο Ολυμπιακός θα είναι η πρώτη από τις μεγάλες ομάδες της διοργάνωσης (το είχε κάνει και η Νταρουσάφακα πριν δυο χρόνια αλλά ήταν διαφορετικό γιατί ο ιδιοκτήτης της ομάδας ήταν και αντιπρόσωπος της εταιρείας στην Τουρκία) που θα φορέσει τα ρούχα της Under Armour.

Η συγκεκριμένη αθλητική εταιρεία - είναι εξαιρετικά ισχυρή στις ΗΠΑ και στο ΝΒΑ, έχοντας συμβόλαια μεταξύ άλλων με τον Στέφ Κάρι- επέλεξε τον Ολυμπιακό για να είναι το πρώτο μεγάλο συμβόλαιο της στον χώρο του ευρωπαϊκού μπάσκετ ενώ στα άμεσα πλάνα της είναι να έρθει σε συνεργασία και με άλλες ομάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνεργασία θα είναι αρκετών ετών, μεταξύ 5 και 7 και φυσικά μεγάλου οικονομικού ανταλλάγματος, δείχνοντας την προοπτική και την δυναμική που θα έχει.

Η Under Armour ντύνει μεταξύ άλλων και τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, Νικ Καλάθη ενώ ξεχωρίζει για την μοναδική τεχνολογία των ρούχων της, γεγονός το οποίο την καθιστά πρωτοπόρο.  Η συμφωνία η οποία οριστικοποιήθηκε μετά από διαπραγματεύσεις αρκετών μηνών και ταξίδια των στελεχών του Ολυμπιακού στις ΗΠΑ, θα ξεκινήσει το καλοκαίρι του 2020 με την παρουσίαση της νέας φανέλας!

Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός «χωρίζει» από τη ΝΙΚΕ ύστερα από πολυετή συνεργασία, αλλά παράλληλα έρχεται σε συμφωνία με έναν από τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές της δείχνει ότι το brand των «ερυθρόλευκων» παραμένει πολύ ισχυρό, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι οι δυο τελευταίες σεζόν δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές από αγωνιστικής άποψης.