Reporting Hub: Εφαρμογή... παραπόνων από την Euroleague!

Κάτια Πετροπούλου
Reporting Hub: Εφαρμογή... παραπόνων από την Euroleague!
Σε συνέχεια του Κώδικα Συμπεριφοράς που είχε ανακοινώσει τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, η Euroleague δίνει την δυνατότητα στους φιλάθλους της να καταγράφουν ό,τι άσχημο βλέπουν στα γήπεδα.

Ένας από τους στόχους στους οποίους δίνει μεγάλη βάση η κορυφαία ευρωπαϊκή αρχή είναι η ευχαρίστηση των φιλάθλων της και η μεγιστοποίηση της ικανοποίησής τους στην διάρκεια των αγώνων.

Γι' αυτό το λόγο, δημιούργησε το «Reporting Hub», στο οποίο οι φίλαθλοι θα έχουν την δυνατότητα να καταγράφουν τα ακατάλληλα περιστατικά που βλέπουν στα γήπεδα της Euroleague.

Αυτή η κίνηση έρχεται σε συνέχεια του Κώδικα Συμπεριφοράς που είχε κυκλοφορήσει στα μέσα Σεπτεμβρίου και με τον οποίο οφείλουν να συμμορφώνονται όλοι ανεξαιρέτως μέσα σε ένα γήπεδο, πριν την έναρξη των αγώνων και με την λήξη αυτών.

Το «Reporting Hub» είναι διαθέσιμο μέσω της πλατφόρμας της Euroleague και ο καθένας μπορεί να καταγράφει διάφορα θέματα που δεν εναρμονίζονται με τον Κώδικα Συμπεριφοράς (In-Arena Code of Conduct).

Οι χρήστες θα πρέπει να κάνουν login με email και κωδικό, στη συνέχεια να διαλέξουν την αναμέτρηση που είδαν και σε ειδικό «κουτί» θα μπορούν να καταγράψουν το παράπονό τους, αλλά και να επισυνάψουν βίντεο ή φωτογραφία με αυτό που τους δυσαρέστησε.

Όλες οι αναφορές θα κοινοποιούνται στην εκάστοτε ομάδα και τα προβλήματα θα προσπαθήσουν να λύνονται υπό την επίβλεψη της Euroleague.