Έλις: «Είμαι περήφανος για τον εαυτό μου»

Έλις: «Είμαι περήφανος για τον εαυτό μου»

Gazzetta team
Έλις: «Είμαι περήφανος για τον εαυτό μου»
Ο Οκτάβιους Έλις μιλώντας για το ντεμπούτο του στην EuroLeague με τη φανέλα του Ολυμπιακού δεν έκρυψε την ικανοποίησή του, αλλά και την «πείνα» του για πολύ περισσότερα.

Ο Αμερικανός σέντερ είπε αρχικά στην κάμερα της Nova: «Είμαι περήφανος για τον εαυτό μου. Θα επιστρέψω στις προπονήσεις από αύριο πιο πεινασμένος και πιο ταπεινός. H Euroleague έχει πιο έμπειρους παίκτες που παίρνουν το παιχνίδι πιο πολύ στα σοβαρά. Υπάρχουν θρύλοι του ευρωπαϊκού μπάσκετ στην διοργάνωση. Η ένταση στις προπονήσεις είναι πιο υψηλή. Είναι διαφορετικό ακόμα και το να... περπατάς στην Euroleague» και συνέχισε:

«Ο κόουτς είπε να κάνω το παιχνίδι μου.Να είμαι rim protector και να παίζω με ενέργεια, να κάνω όλη τη... βρώμικη δουλειά και να γίνομαι καθημερινά όσο καλύτερος μπορώ.

Όσο για τον έντονο πανηγυρισμό του μετά το κάρφωμα; «Έβγαλα κραυγή μετά το κάρφωμα γιατί έτσι είναι ο τρόπος που παίζω. Θέλω να βγάζω ενέργεια και να μεταφέρω την ενέργεια αυτή και στον κόσμο που βρίσκεται στο γήπεδο. Αυτό που ήθελα να κάνω ήταν να βάλω πράγματα στο ποστ και να κάνω... βρώμικη δουλειά. Δεν είμαι ο παίκτης που θα σκοράρει, αλλά θα κάνω όλα τα μικρά πράγματα στο παρκέ».