Παναθηναϊκός: Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» στις εξέδρες του ΟΑΚΑ

O Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο (24/21:30) τη Βιλερμπάν και στις εξέδρες του ΟΑΚΑ θα βρεθούν 45 παιδιά από την Ένωση «Μαζί για το Παιδί».  

Παναθηναϊκός: Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» στις εξέδρες του ΟΑΚΑ

Οι «πράσινοι» θα δώσουν το τρίτο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι τους στην EuroLeague και 45 παιδιά από την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» θα δώσουν το «παρών» στο ΟΑΚΑ ώστε να παρακολουθήσουν τον αγώνα με τους Γάλλους, προσκεκλημένα από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Το «Μαζί για το Παιδί» είναι μια Ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται, από το 1996, για την ευημερία παιδιών και οικογενειών που αντιμετωπίζουν τη φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια. Η Ένωση και τα μέλη της προσφέρουν υπηρεσίες σε περισσότερα από 30.000 παιδιά ετησίως εκ των οποίων στα 10.000 σε  συστηματική βάση.  

Επιπλέον, σε συνεργασία με διεθνείς οργανώσεις,  τα μέλη της Ένωσης πρωτοστατούν στην ανταλλαγή καλών πρακτικών και τεχνογνωσίας αλλά και στην προαγωγή της επιστημονικής έρευνας σε θέματα που αφορούν βρέφη, παιδιά και εφήβους σε ανάγκη, ενώ οι υπηρεσίες που αφιλοκερδώς προσφέρουν στις εγκαταστάσεις τους, είναι υψηλού επιπέδου και πολλά από τα προγράμματα που αναπτύσσουν, πρότυπα στον τομέα τους.