Παπαλουκάς για Σπανούλη: «Τεράστια τιμή να είμαι εκεί, όταν έγραψες ξανά ιστορία» (pic)

Παπαλουκάς για Σπανούλη: «Τεράστια τιμή να είμαι εκεί, όταν έγραψες ξανά ιστορία» (pic)

Gazzetta team
Παπαλουκάς για Σπανούλη: «Τεράστια τιμή να είμαι εκεί, όταν έγραψες ξανά ιστορία» (pic)
Ο Θοδωρής Παπαλουκάς μίλησε για την τεράστια τιμή που είχε να βραβεύσει τον Βασίλη Σπανούλη, την βραδιά του ιστορικού του ρεκόρ.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού πέρασε στην... αιώνιότητα της Euroleague, καθώς σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση των σκόρερ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ξεπερνώντας τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Την βράβευσή του έκανε ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο οποίος έγραψε στο instagram: «Δευτέρα αργά το βράδυ δέχτηκα μήνυμα απο άνθρωπο της Euroleague, θεώρησα ότι ήταν για ευχές και δεν το διάβασα αμέσως. Το άνοιξα αργότερα και είδα ότι με ρωτούσαν αν θα ήθελα να κάνω τη βράβευση σου σε περίπτωση που έκανες το νέο ρεκόρ. Μου πήρε ελάχιστα δευτερόλεπτα για να απαντήσω θετικά!

Δεν θα μπορούσα να μην δεχθώ αυτήν την τεράστια τιμή να είμαι εκεί δίπλα όταν θα έγραφες ένα ακόμα μεγάλο κομμάτι στην ιστορία του μπάσκετ!! Άξιος για όσα έχεις καταφέρει και όλες τις υπερβάσεις που έχεις κάνει! Τυχερός που το απόλαυσε η οικογένειά σου (συγκινημένη και ας προσπαθούσε να κρύψει τα δάκρυά της.. ) μαζί με τον τόσο κόσμο στο γήπεδο και στην τηλεόραση..

Συγχαρητήρια μέχρι το επόμενο κουμπάρε!».

Δευτέρα αργά το βράδυ δέχτηκα μήνυμα απο άνθρωπο της Euroleague, θεώρησα ότι ήταν για ευχές και δεν το διάβασα αμέσως. Το άνοιξα αργότερα και είδα ότι με ρωτούσαν αν θα ήθελα να κάνω τη βράβευση σου σε περίπτωση που έκανες το νέο ρεκόρ. Μου πήρε ελάχιστα δευτερόλεπτα για να απαντήσω θετικά! Δεν θα μπορούσα να μην δεχθώ αυτήν την τεράστια τιμή να είμαι εκεί δίπλα όταν θα έγραφες ένα ακόμα μεγάλο κομμάτι στην ιστορία του μπάσκετ!! Άξιος για όσα έχεις καταφέρει και όλες τις υπερβάσεις που έχεις κάνει! Τυχερός που το απόλαυσε η οικογένειά σου (συγκινημένη και ας προσπαθούσε να κρύψει τα δάκρυά της.. ) μαζί με τον τόσο κόσμο στο γήπεδο και στην τηλεόραση.. Συγχαρητήρια μέχρι το επόμενο κουμπάρε!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Theodoros Papaloukas (@papaloukastheodoros) στις