Παναθηναϊκός: Πήγε για... ανταλλαγή Ουάιλι με Λοβέρν!

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ προσπάθησε να αλλάξει μορφή στη front line, καθώς συζήτησε για ανταλλαγή του Τζέικομπ Ουάιλι με τον Ζοφρί Λοβέρν της Φενέρμπαχτσε!

Παναθηναϊκός: Πήγε για... ανταλλαγή Ουάιλι με Λοβέρν!

Μια άκρως ενδιαφέρουσα κίνηση θέλησαν να ολοκληρώσουν οι «πράσινοι» καθώς είχαν βάλει στο μάτι τον Ζοφρί Λοβέρν!

Μάλιστα ήταν διατεθειμένοι να προχωρήσουν και σε ανταλλαγή με την τουρκική ομάδα προκειμένου να κάνουν δικό τους τον Γάλλο σέντερ, ειδικά μετά τα εσωτερικά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με αποτέλεσμα να μην υπολογίζεται από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Άλλωστε στο τελευταίο ματς της Φενέρ στο ΣΕΦ και δίχως να υπάρχει συγκεκριμένος λόγος τραυματισμού, ο Λοβέρν είχε μείνει εκτός αποστολής.

Όμως όταν... προέκυψαν τα προβλήματα του Γάλλου με τη Φενέρ πίεζε πολύ ο χρόνος μέχρι την καταλυτική ημερομηνία (27/12) για παίκτες που έχουν ήδη αγωνιστεί στην φετινή EuroLeague, με αποτέλεσμα να «χαλάσει» πρόωρα η ανταλλαγή. Τόσο η πλευρά του παίκτη, όσο και αυτή της Φενέρ ήταν ανοικτή στις συζητήσεις για το ενδεχόμενο της ανταλλαγής, κάτι που... παραδοσιακά έχει ωφελήσει τον Παναθηναϊκό όπως για παράδειγμα στην περίπτωση του Τζέιμς Γκιστ με τον Άντι Πάνκο τον Δεκέμβριο του 2012.