Ολυμπιακός: Γιορτάζει την Πρωτοχρονιά στο ματς με την Φενέρ

Ολυμπιακός: Γιορτάζει την Πρωτοχρονιά στο ματς με την Φενέρ

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Γιορτάζει την Πρωτοχρονιά στο ματς με την Φενέρ
Στην πρώτη αναμέτρηση για το 2020 με την Φενέρ (02/01, 21:00), ο Ολυμπιακός περιμένει τον κόσμο του στο ΣΕΦ, για να γιορτάσουν με διάφορες δραστηριότητες το νέο έτος.

Η ενημέρωση:

«Ο νέος χρόνος έρχεται «φορτωμένος» με δώρα! Σας περιμένουμε στην πρώτη αναμέτρηση της ομάδας μας για το 2020 με αντίπαλο την Φενέρμπαχτσε (02/01, 21.00) για να κάνουμε… ποδαρικό με το δεξί και παράλληλα να γιορτάσουμε μέσα από μια σειρά χάπενινγκ που ετοίμασε για εσάς η ΚΑΕ Ολυμπιακός τον ερχομό του νέου έτους!

Μία ώρα πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης θα "τρέχουν" στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους στις κεντρικές Θύρες VIP , ΘΥΡΑ 7 και ΘΥΡΑ 3 πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά! Face-painting, μπαλονοκατασκευές, Stand παικτών για… άπειρα φωτογραφικά κλικ και πολλές ακόμη εκπλήξεις!

Επίσης, όπως σε κάθε αγώνα, έτσι και σε αυτόν με την Φενέρμπαχτσε οι χορηγοί μας θα μοιράσουν δώρα από το παρκέ με τo GUNNER της Bwin και τον διαγωνισμό της Τράπεζας Πειραιώς.

Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε τις κινητικές σας δεξιότητες και τα αντανακλαστικά σας στο παιχνίδι "Batak Challenge by Bwin" που θα βρίσκεται στο εσωτερικό της Θύρας 3.

Τέλος, το OFFICIAL BC STORE σας έχει μια προσφορά - έκπληξη: Έκπτωση 20% στα νέα λούτρινα κουκλάκια του Θρυλέωντα!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.