Πέσιτς: «Έχει ταλέντο και αθλητικότητα ο Ολυμπιακός»

Gazzetta team
Πέσιτς: «Έχει ταλέντο και αθλητικότητα ο Ολυμπιακός»
Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς μίλησε για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (27/12, 22:00), στάθηκε στα καλά του στοιχεία και τόνισε πως ψάχνει συνέπεια.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα ανέφερε ενόψει του παιχνιδιού: «Όπως πάντα, δεν υπάρχει παιχνίδι που δεν είναι δύσκολο. Αυτό το παιχνίδι είναι κόντρα σε μια ομάδα που ξέρει πώς να παίζει και πώς να κερδίζει σε αυτό το επίπεδο. Μια ομάδα με τρεις σπουδαίους Έλληνες παίκτες, τον Σπανούλη, τον Παπανικολάου και τον Πρίντεζη, που είναι σημαντικοί για τον Ολυμπιακό. Έχουν πολλούς Αμερικανούς, που είναι αθλητικοί και από την περίμετρο και κοντά στο καλάθι, και έχουν τον Βεζένκοβ που αρχίζει να παίζει περισσότερο, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, και παίζει καλά.

Είναι μια ομάδα που ψάχνει για συνέπεια, όπως πολλές ομάδες στην Euroleague, αλλά έχουν ταλέντο και αθλητικότητα και παίζουν γρήγορα στην επίθεση. Έχουν σουτέρ όπως ο Τσέρι, ο Πολ και ο Ρότσεστι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και ανταγωνιστικοί, κόντρα σε κάθε άμυνα και να κόψουμε τους πόντους στον αιφνιδιασμό και στα τρίποντα».