Πρίντεζης: «Επιβάλλεται να αντιδράσουμε για να έχουμε ελπίδες»

Αντωνία Σπανού
Πρίντεζης: «Επιβάλλεται να αντιδράσουμε για να έχουμε ελπίδες»
Ο Γιώργος Πρίντεζης παραδέχτηκε το πολύ κακό πρόσωπο που παρουσίασε ο Ολυμπιακός στην Μαδρίτη και έδωσε το σύνθημα αντεπίθεσης, τονίζοντας ότι επιβάλλεται η αντίδραση στο ΣΕΦ.

Ο Έλληνας φόργουορντ του Ολυμπιακού δεν κρύφτηκε από τις ευθύνες της ομάδας του και αφού παραδέχτηκε ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν ήταν καλοί κόντρα στην Ρεάλ, σχολίασε ότι είναι επιτακτική ανάγκη να επιστρέψει η ομάδα στα θετικά αποτελέσματα αν θέλει να έχει ελπίδες για την συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Πρίντεζης:

«Η Χίμκι είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, με αθλητικότητα, μετά από χρόνια έχουν βρει χημεία και έχουν ξεκινήσει καλά. Για εμάς είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε, για να έχουμε ελπίδες και στην συνέχεια.

Δεν είναι μόνο οι πόντοι, πρέπει να κόψεις την δημιουργία κυρίως του Σβεντ, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και τον αιφνιδιασμό τους. Επιβάλλεται να αντιδράσουμε. Έχουμε προετοιμαστεί καλά. Δεν ήμασταν καθόλου καλοί με την Ρεάλ και αύριο πρέπει να αντιδράσουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.