Euroleague για Στερν: «Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση σε έναν ηγέτη του μπάσκετ»

Gazzetta team
Euroleague για Στερν: «Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση σε έναν ηγέτη του μπάσκετ»
Η Euroleague Basketball έστειλε τις ευχές της για ταχεία ανάρρωση και τις προσευχές της στον Ντέιβιντ Στερν που υποβλήθηκε σε επέμβαση στον εγκέφαλο εξαιτίας αιμορραγίας.

Τις ευχές, τις προσευχές και τη σκέψη της στον πρώην κομισάριο της λίγκας, Ντέιβιντ Στερν (υποβλήθηκε σε επέμβαση στον εγκέφαλο εξαιτίας αιμορραγίας) έστειλε η Euroleague Basketball μέσω τοποθέτησης της.

«Κατά τη διάρκεια της θητείας του για τρεις δεκαετίες από το 1984 μέχρι το 2014, ο κύριος Στερν ήταν κινητήρια δύναμη για την ανάπτυξη της δημοφιλίας του μπάσκετ σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως και συνεργάτης και έμπνευση για τη Euroleague Basketball», αναφέρουν στην αρχή οι διοργανωτές.

«Εκ μέρους της Euroleague Basketball, στέλνουμε τις ειλικρινείς ευχές, σκέψεις και προσευχές στον Ντέιβιντ Στερν, έναν ηγέτη του αθλήματος και έναν προσωπικό φίλο του οργανισμού. Ο Ντέιβιντ ήταν η δύναμη για όλα τα καλά που γινόντουσαν στα γήπεδα μπάσκετ. Ειλικρινά ελπίζουμε σε πλήρης και ταχεία ανάρρωση», ήταν τα λόγια του Τζόρντι Μπερτομέου, προέδρου και CEO της Euroleague Basketball.