Η bwin έδωσε υπερδυνάμεις στους αστέρες της EuroLeague! (vid)

Gazzetta team
Η bwin έδωσε υπερδυνάμεις στους αστέρες της EuroLeague! (vid)
H bwin, επίσημος εθνικός χορηγός της Tuskish Airlines EuroLeague, δημιούργησε ένα video… υπερηρωικών διαστάσεων για την κορυφαία μπασκετική διοργάνωση της Ευρώπης!

Βλέπεις την ταχύτητα του Καλάθη και αναρωτιέσαι αν διαθέτει έξτρα δυνάμεις. Τον Πρίντεζη να κρίνει έναν τίτλο στο τέλος του χρόνου και να σε κάνει να απορείς για την ικανότητά του να ανταποκρίνεται στην πίεση. Τον Μίροτιτς να… παγώνει την μπάλα όταν εκείνη καίει. Την ταπεινότητα ενός «βασιλιά» του αθλήματος, όπως ο Σπανούλης. Τον Παπαπέτρου να… βγάζει φλόγες σε άμυνα και επίθεση, τον Φριντέτ να σουτάρει με ακρίβεια σχεδόν αφύσικη και τον Ταβάρες να υψώνει ανθρώπινο τείχος μπροστά στον αντίπαλο. Τον Σενγκέλια να απογειώνεται και να ξεχνά να κατέβει.

Οι πρωταγωνιστές που έχουν κάνει την EuroLeague συνώνυμο του ευρωπαϊκού μπάσκετ, οι αθλητές που καθηλώνουν χιλιάδες κόσμου με το υπερθέαμα που προσφέρουν, έχουν πλέον υπερδυνάμεις! Έγιναν η μπασκετική Super Hero Team Κι όλα αυτά χάρη στη bwin, η οποία αποτελεί επίσημο εθνικό χορηγό της Turkish Airlines EuroLeague.

H bwin, με ένα εκπληκτικό video που παραπέμπει σε super hero movie υψηλότατων προδιαγραφών, έδωσε στους αστέρες τον ρόλο που τους αρμόζει. Εκείνον των αθλητικών υπερηρώων! Στον δικό τους κόσμο κυριαρχούν οι πρωταγωνιστές, αλλά και η ομάδα που υπερισχύει των «εγώ». Οι ξεχωριστές δυνάμεις του καθενός, οι οποίες αποτυπώνονται με ένα λεπτομερές illustration που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις μεγάλες παραγωγές, ενώνονται και γίνονται ένα. Μια ομάδα νικητών. Μια ομάδα bwin. Ένα μοναδικό animation!

Τι χρειάζεσαι για να μπεις στο σύμπαν τους; Η απάντηση στο video που ακολουθεί!