Παναθηναϊκός: «Μια ακόμη ανάμνηση στο σύνηθες μέρος με τους συνήθεις υπόπτους»

H KAE Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ με ανακοίνωση της καλεί όλους τους φιλάθλους της να έρθουν στο γήπεδο για το ματς (21:30, 6/12) με τον Ολυμπιακό τουλάχιστον 2 ώρες πριν την έναρξη, ενώ ζήτησε να μην απαντήσουν σε προκλήσεις και να μην παρασυρθούν σε οποιαδήποτε συμπεριφορά.

Παναθηναϊκός: «Μια ακόμη ανάμνηση στο σύνηθες μέρος με τους συνήθεις υπόπτους»

H ανακοίνωση της πράσινης ΚΑΕ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (6/12) στη Euroleague.

Καλούμε όλους τους φιλάθλους μας που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για τον επικείμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό να προσέλθουν στο γήπεδο τουλάχιστον δύο ώρες προ της έναρξης του αγώνα, καθώς άπασες οι θύρες θα είναι ανοιχτές από τις 19.30, ώστε να αποφευχθεί συνωστισμός και να λάβουν χώρα οι έλεγχοι από τους αρμοδίους κατά την είσοδο. 

Για μια ακόμη φορά υπενθυμίζουμε πως κροτίδες, λέιζερ, φωτοβολίδες ρητώς απαγορεύονται και το μόνο που μπορούν να προκαλέσουν είναι ζημία για την Ομάδα μας. Μην απαντήσετε σε προκλήσεις, μην παρασυρθείτε σε οποιαδήποτε συμπεριφορά που θα μπορούσε να οδηγήσει στην τιμωρία μας. Ενισχύστε με το μοναδικό σας πάθος, δείξτε γιατί έχουμε την πιο δυνατή έδρα σε όλην την Ευρώπη, γίνετε για μια ακόμη φορά ο έκτος παίκτης μας ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΣΑΣ. 

Αυτήν την Παρασκευή, η Ομάδα μας με την απόδοσή της στο παρκέ και εσείς, με την άριστη απόδοσή σας στην κερκίδα, ας δείξουμε σε όλο τον κόσμο για μια ακόμη φορά το μεγαλείο αυτού του Συλλόγου, πάντα με πίστη και σεβασμό στις αξίες που εμείς διαχρονικά πρεσβεύουμε. 

Ας δημιουργήσουμε όλοι μαζί μια ακόμη υπέροχη ανάμνηση στο σύνηθες μέρος με τους συνήθεις υπόπτους. ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ.