Παπαγιάννης: «Όλη η Ευρώπη θα δει το ντέρμπι, να περιορίσουμε τον Μιλουτίνοφ»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης στάθηκε στο μεγάλο κίνητρο της ομάδας του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε στον Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Παπαγιάννης: «Όλη η Ευρώπη θα δει το ντέρμπι, να περιορίσουμε τον Μιλουτίνοφ»

Για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τον Ολυμπιακό μίλησε ο Γιώργος Παπαγιάννης στη media day των πράσινων.

«Πρέπει να εμφανιστούμε προετοιμασμένοι και όπως είμαστε τις τελευταίες μέρες. Σίγουρα το πιο σημαντικό κομμάτι θα είναι η άμυνα. Έχουμε πάρει 3 σερί ματς στην Euroleague, έχουμε ένα πολύ καλό σερί και θέλουμε να το κρατήσουμε. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση», είπε αρχικά.

Για τον Μιλουτίνοφ: «Τόσο εγώ όσο και όλοι οι ψηλοί πρέπει να τον περιορίσουμε στα ριμπάουντ. Ένας από τους κορυφαίους ριμπάουντερ στη Euroleague. Εμείς οι ψηλοί πρέπει να δώσουμε μάχη.

Για τη συνέχεια της Euroleague: «Δεν έχει σκεφτεί κανείς τη συνέχεια, σκεφτόμαστε μόνο το ματς με τον Ολυμπιακό. Θέλουμε να παίρνουμε τις νίκες.

Τέλος ανέφερε: «Eίναι το μεγαλύτερο ντέρμπι της Ελλάδας. Όλη η Ευρώπη θα το παρακολουθήσει, όποτε υπάρχει μεγάλο κίνητρο για το ματς. Θέλουμε να είναι γεμάτο το ΟΑΚΑ και σίγουρα θα είναι. Εμείς θέλουμε τη στήριξη του έκτου παίκτη μας, των φιλάθλων μας και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη αύριο».