Πού θα τερματίσουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στην regular season της Euroleague; (poll)

Αντωνία Σπανού
Πού θα τερματίσουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στην regular season της Euroleague; (poll)
Ήδη έχουμε παίξει τις πρώτες 11 αγωνιστικές της φετινής διοργάνωσης και η Euroleague Greece σας καλεί να εκτιμήσετε που θα τερματίσουν Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και Ολυμπιακός στην βαθμολογία.

Η φετινή Euroleague είναι η καλύτερη των τελευταίων ετών, αφού ο ανταγωνισμός είναι σκληρός. Όλες οι ομάδες έχουν αποδείξει ότι μπορούν να κερδίσουν, αλλά και να χάσουν οπουδήποτε, ενώ κάθε ματς έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Αυτή την μπασκετική εβδομάδα το ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και Ολυμπιακού «κλέβει» την ευρωπαϊκή παράσταση και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο ΟΑΚΑ. Μετά από 11 αγώνες όλα είναι ανοιχτά και όλες οι ομάδες είναι πολύ κοντά μεταξύ τους.

Οι εκτιμήσεις είναι... δύσκολες, αφού η διοργάνωση έχει ακόμα μέλλον, αλλά η Euroleague Greece σας καλεί να επιλέξετε, που πιστεύετε ότι θα τερματίσουν την κούρσα οι δύο «αιώνιοι». Με 18 ομάδες να παίρνουν φέτος μέρος, ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος και ένα αποτέλεσμα μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα κάθε εβδομάδα.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει ρεκόρ 7-4 μέχρι τώρα, ο Ρικ Πιτίνο είναι ο νέος του προπονητής και οι τρεις συνεχόμενες νίκες που μετρά, σε συνδυασμό με τις εμφανίσεις του, έχουν γεμίσει αισιοδοξία τους οπαδούς του, ότι κάτι κάλο μπορεί να γίνει στο τέλος για την ομάδα τους.

Από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός δεν ξεκίνησε καλά την σεζόν, γρήγορα άλλαξε προπονητή και προσπαθεί να κρατήσει μια σταθερή καλή απόδοση, έχοντας ρεκόρ ατή την στιγμή 5-6. Τα σκαμπανεβάσματα είναι πολλά, αλλά οι εμφανίσεις στα τελευταία ματς, όπως και οι δύο συνεχόμενες νίκες έδωσαν ανάσα αισιοδοξίας και στους «ερυθρόλευκους» οπαδούς και υπάρχει η πίστη ότι τα καλύτερα είναι μπροστά.

Η Euroleague Greece με αυτά τα δεδομένα σας καλεί να εκτιμήσετε, που θα βρεθούν τελικά οι δύο ελληνικές ομάδες.