Μπάγερν Μονάχου - Ολυμπιακός: Να έχει συνέχεια, να πάρει ψυχολογία!

Αντωνία Σπανού
Μπάγερν Μονάχου - Ολυμπιακός: Να έχει συνέχεια, να πάρει ψυχολογία!
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Γερμανία για την... διαβολοβδομάδα και θέλει νίκη κόντρα στην Μπάγερν, για να δώσει συνέχεια στην μεγάλη νίκη της περασμένης αγωνιστικής.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκινούν την δύσκολη διπλή εβδομάδα του από το Μόναχο, στο οποίο φιλοξενούνται από την Μπάγερν για την 9η αγωνιστικής της Euroleague (21:30, NS1). Ο Ολυμπιακός έβαλε τις θετικές βάσεις με την επιστροφή στις νίκες την περασμένη αγωνιστική και θέλει να συνεχίσει με τις ίδιες εμφανίσεις και τα ίδια αποτελέσματα.

Ο Κεστούτις Κεμζούρα μπορεί να υπολογίζει σε όλους του τους παίκτες, οι... νεοφερμένοι δείχνουν να προσαρμόζονται κάθε παιχνίδι και πιο πολύ και όπως δήλωσε κατά την αναχώρηση της ομάδας του, γίνεται προσπάθεια να καταλάβουν όλοι ότι οφείλουν να παλεύουν και στις δύο πλευρές του παρκέ, για να έρθουν οι νίκες.

Η Μπάγερν περνάει και εκείνη τις δικές τις δυσκολίες, αφού προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες και την περασμένη αγωνιστική η Βαλένθια την υποχρέωσε σε ένα βαρύ αποτέλεσμα. Οι Γερμανοί θέλουν και εκείνοι να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και θα προσπαθήσουν να το κάνουν αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.